iPon Hírek

Destiny: Kasztok, sztori, világ

Dátum | 2013. 05. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Bungie szép új formába öntötte a Destiny hivatalos honlapját, látványos és lényegre törő slideshow-szerű elrendezésre váltottak. A korábbi híreinkből nyilván emlékeztek, hogy mi Guardianok, vagyis védelmezők leszünk a játékban, lássuk mit írnak a három kasztról: Warlock: A boszorkánymesterek hosszú ideje tanulmányozzák az Utazót, aminek köszönhetően valamennyire sikerült megtanulniuk felhasználni annak energiáit. Az igazság felfedezése viszont mindig az ismeretlenbe vezet tovább. Az ellenségeink legyőzése a kulcsa annak, hogy felfedezhessék az Aranykor csodáit. Titan: Az első Titánok építették a falat és adták életüket, hogy megvédjék azt. Most ugyanazon a helyen állhattok, szilárd meggyőződéssel, mindazok védelmében, akik a fal árnyékában élnek. Hősök leszármazottai vagytok, akiket az erő és az áldozat formált. Bár ellenségeink halálosak és könyörtelenek, Ti is azok vagytok. Hunter: A vadászok nagy kockázatot vállalnak, amikor a vadonban és a pusztaságban lopakodnak, de még ennél is nagyobb jutalom vár cserébe rájuk. Már nem vagytok törvényen kívüliek, szerencsétek megcsinálása viszont mindig azzal járt, hogy "szabadon értelmezitek a szabályokat". Most mindennél jobban szükségetek lesz az egyedülálló merszetekre és találékonyságotokra.

A bejárható helyszínek között ott találjátok a városon túli elhagyatott Földet, a Holdat, melyet túl veszélyesnek ítéltek a korai felfedező expedíciók után, valamint a Marsot és a Vénuszt, amikről még egyelőre nincs információ. A biztonságos falakon túl különböző ellenségek várnak rátok. A Bukottak (The Fallen) minden alkalmat megragadnak a harcra, csak azt várják, hogy a túlélők maradékát is kifosszák. Az emberek azt suttogják, hogy megszereztek minden bolygót és holdat, amire csak a lábukat tették. Ha egyet felfedeztek, akkor egészen biztosan ott lesznek a társai is a közelben... Ami pedig a Cabalt illeti, róluk keveset tudni. A legtöbb jelentés a Mars környékéről jött róluk. Erejüket csak találgatják. További képek és információk a hivatalos honlapon, várjuk, hogy az Előörs (Vanguard) frissítse a jelentését... A Destiny várhatóan PS3, PS4 és Xbox konzolokra jön, de még várjuk a hivatalos bejelentést a platformokról.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. mainframe
2013.05.10. 19:15
Warrior-Rogue-Mage. Egyszer látnám, hogy megpróbálnak elszakadni ettől, de neeem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. benczeb90
2013.05.10. 20:19
Bazzeg annyit nyomják belénk mostanában ezt az armageddon témát, hogy már kezd gyanús lenni. Filmekben, játékokban egyaránt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Whysper
2013.05.11. 17:31
Jó csak mainframe értem ,hogy újat akar mindenki ,de most ,ha megnézed az életben is harcos van meg sniperes lopakodós meg ugye az okosok akiket a játékokban általában ilyen magek vagy shamanok vagy enginierek képviselnek! Bár biztos jó lenne ,de nem tudom mivel lehetne játszani hentessekkel meg virág szedőkkel meg politikusokkal? De mond el mire gondolsz mert lehet Én nekem nem jut eszembe. Az más , hogy ezeket kül. lehetne vagy kellene speckoztatni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mainframe
2013.05.12. 19:17
Whysper: a kötött kasztok az exkluzív képességfáikkal úgy ahogy van tíz éve lejárt koncepció. De hogy még a kötött kasztokon belül is ezt a hármat kell erőltetni, ami még a '70-es '80-as években megjelent szerepjátékokban kövesedett bele a játékvilágba, az végképp érthetetlen.
Mit akarok inkább: ha már muszáj kötötten, akkor több kasztot, amik valami csavarral legalább megpróbálnak kicsit elszakadni ezektől a két lábon járó kliséktől. Nézd meg pl. a Torchlight 2 kasztjait, ott elég jól megoldották, hogy a Harcos ne feltétlenül a kétkezes kard+nagy páncél kombóban merüljön ki.
Ha nem muszáj a kötött kaszt, akkor szabad feljődést egyetlen képességfával.
Vagy bármi mást, ami ÚJ. Minden stúdiónál képzett játékfejlesztők ülnek (ami én nem vagyok, egyébként, szóval nem értem, miért nekem kéne megadni a megoldást erre a kérdésre), mégis képesek ezt letenni az asztalra.
Nem mondom, hogy ettől automatikusan szar a játék, csak ez az aspektusa mindenképp fantáziátlan. Esetleg még bejelenthetnék, hogy a főgonosz egy nagy sárkány lesz...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!