iPon Hírek

Destiny - kevesebb grind, korrektebb lootrendszer a jövőben

Dátum | 2015. 01. 26.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ahogy azt a Destiny új DLC-jéről, a The Dark Below-ról írt tesztünkben említettük, a Bungie számos hibát vétett a kiegészítő itemizációjának kialakítása során. Most Luke Smith, a játék vezető tervezője árulta el a NeoGAF fórumán, hogy ezeket a hibákat igyekeznek nem elkövetni újra a pár hónap múlva érkező House of Wolves kiegészítővel. Ahogy a tesztünkben is felhozzuk, a The Dark Below itemizációjával két fő probléma akad. Egy: a mezei árusoktól származó felszerelés jobb, mint amit az előző tier csúcsán, a Vault of Glass raidben lehetett begyűjteni. Kettő: az exotic tárgyak fejlesztése lenulázza az azokhoz kapcsolódó talenteket. Smith elismeri, hogy egyik megoldás sem volt ideális a The Dark Below-ban, és a kritikusok, valamint a játékosok visszajelzései alapján ezeken mindenképpen változtatnak a következő DLC-ben, mint ahogy a grindolást, és az egyéb frusztráló, monoton tevékenységek szükségességét is igyekeznek visszaszorítani. Már az új Crota's End raidben is megnövelték a tárgyak hullási esélyét, ugyanis a Bungie-hoz is eljutott a "Forever 29" mém, amivel arra próbált finoman utalni a játékostábor, hogy marha nehéz elérni a 30-as szintet. Onnantól már a 32-re feljutni nem probléma viszont, ugyanis szintén egy új változtatásnak köszönhetően az egyes tárgyakon változatosabb statok és perkek jelenhetnek meg, így könnyebbé válik összeállítani az ideális felszerelést. Smith szerint a shardokra épülő itemizációs modell sem úgy sült el, ahogy tervezték. Jelen pillanatban a shardokért keményen grindolni kell, és tulajdonképpen ezek hiánya áll a játékos és az új csili-vili fegyvere között. Az úriember szerint ezzel is fognak kezdeni valamit, de már szintén nem a mostani tieren, ugyanis most már nem akarják tönkre tenni a játékosok eddigi befektetett munkáját.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

8. Andos
2015.01.26. 16:35
És a pc-s kiadással mikor akarnak valamit kezdeni?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Adderoo002 Andos
2015.01.26. 18:02
Attól félek, hogy soha...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. mikej95
2015.01.26. 20:53
Ez a játék csak a grindről szól és loot továbbnerfeléséről frissítések keretében, hogy még tovább kelljen szenvedni. Érdemi tartalom szinte nuku az alapjátékban, de lehet venni 10-30 $-os DLC-ket 3 mappal. Bungie neve az egyetlen ami ezt eladja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. noherczeg
2015.01.26. 21:28
LOL csak egy ev kellett neki, hogy ezekkel az elhanyagolhato hibakkal kene foglalkozni? Na GTFO.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Lazahunter Andos
2015.01.26. 22:07
Inkább ne várd ....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Lazahunter
2015.01.26. 22:08
"Az úriember szerint ezzel is fognak kezdeni valamit, de már szintén nem a mostani tieren, ugyanis most már nem akarják tönkre tenni a játékosok eddigi befektetett munkáját."

Tök jó, hogy az elbaszott grindelés miatt nem vagyok magasabb 25-26-nál, és hagytam abba az egészet már réges rég ... ezek szerint egy darabig nem is veszem elő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. 5hR3kY
2015.01.26. 23:39
"A Bungie is belátta, hogy túl a grindolás a játékban,"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2015.01.27. 09:13
Hát ha feladtad így jártál
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!