iPon Hírek

Destiny - megalakult a Sparrow Racing League

Dátum | 2014. 08. 15.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Destiny-ben számos jármű segítségével száguldozhatunk fantasztikusabbnál fantasztikusabb tájakon, ezek legtöbbje a Star Warsból is ismert egyszemélyes lebegő speederekre hasonlít. A járgányok közül a játékosok egyelőre a Sparrowt ismerhették meg, aminek ugyan nem ez a hivatalos neve, de ráragadt, mert mindenki így hívja. A Bungie eddig nem nyilatkozott arról, hogy lesz-e verseny része a Destiny-nek, de nem tartjuk valószínűnek, hiszen a játék alapvetően egy MMO shooternek készült. A közösség ettől persze még szeretne versenyezni, és ha hivatalosan nem lesz ilyen része a darabnak, lelkes játékosok majd gondoskodnak róla, hogy megoldható legyen a dolog.
Már alakulóban is van egy közösség amelynek magja az /r/DestinyTheGame subredditen kialakult beszélgetések alapján jött létre. Egyelőre még szervezik a dolgokat, tehát nem lehet tudni, hogy pontosan hogyan fogják kézben tartani a versenyeket, de az érdeklődők már jelentkezhetnek a liga weboldalán és a fórum segítségével segíthetnek a szabályzat kialakításában és egyéb feladatokban is. Ezen kívül lehetőség van csapatok regisztrálására is. A liga tervei között többféle verseny is szerepel, egyelőre a free for all szóló, a duó (2 vs 2) és a 3-3 fős csapatversenyeken agyalnak. A játék szeptemberi megjelenéséig még bővel van ideje csatlakozni az érdeklődőknek.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Kerty
2014.08.16. 10:30
Ahogy ismerem a Bungie-s srácokat, csak beadják majd a derekukat Emlékszem még a jóöreg Halo 1 Infinty warthog race-re, a Tachikoma Race-re nem ma volt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!