iPon Hírek

Destiny - raidelni csak a barátokkal

Dátum | 2014. 07. 31.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Destiny hatfős raidjeiben nincs lehetőség arra, hogy véletlenszerűen kiválasztott emberekkel játszunk együtt, társainknak mindenképp fent kell lennie konzolos barátlistánkon. A Bungie szerint a raidelés lesz a játék egyik alappillére, amely pár órás szórakozást nyújt majd az endgame játékosoknak. Luke Smith író elismerte, hogy ezzel vállalnak némi kockázatot, hiszen 5 barát kell hozzá, hogy bele tudjunk fogni egy raidbe. A raideken öt barátunkkal együtt egy olyan helyre jutunk el, ahol eddig még nem jártunk, és gyakran vissza fogunk térni. Smith szerint olyan dolgokat kell majd tennünk, amit shooterben eddig még sosem kértek tőlünk. Az író olyan MMO-k raidjeihez hasonlította a Destiny raideket, mint a World of Warcrafté és az Everquesté, abból a szempontból, hogy ezekhez a tartalmakhoz csak akkor férhetünk hozzá, ha már elég mélyen beleástuk magunkat a kampányba. A Destiny végjátéka akkor kezdődik, amikor már látjuk, hogyan fog végződni a történet első nagy kalandja. Az alkotók szeretnék, ha visszatérnénk a világba, és folytatnánk a kalandozást; céljuk, hogy a játékos és a karakter motivációit összhangba hozzák egymással, Smith szerint ezért az endgame nagy része már 20. szinten kezdetét veszi. A Destiny maximális szintjét még nem határozták meg pontosan, de Smith már említette, hogy lesznek 20. szint felettieknek szánt tartalmak is. Lesznek pl. raidek a 25. szintűek számára, de első nekifutásra nem biztos, hogy sikerrel járnak majd a játékosok. Többszöri próbálkozásra lesz szükség, hogy a megszerzett jobb felszerelési tárgyak segítségével nagyobb legyen az esély a sikerre. Ha végigjátszottuk a Destiny történetét, akkor is lesz miért maradni, különböző napi és heti küldetések és események várnak ránk, csábító jutalmakkal.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. qwertzzui
2014.07.31. 19:03
Ez kb olyan, mint a TF2 csere-bere...Ott is fel kell venni az ismeretlent, hogy tudj cserélni...aztán a végeztél, törlöd. Itt is ez lesz kb, csak annyi diffi lesz, hogy a chat-et fogják sz@rrá spammolni az invekkel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Sinker
2014.08.01. 09:06
Amúgy várható a játék PC re is vagy felejtős a dolog?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Fratello Sinke...
2014.08.01. 09:35
Míg ki nem facsarták a maximumot a konzolosokból addig valószínű felejtős, iszonyú sokat költöttek már a játékra eddig is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. jzsgbr
2014.08.01. 13:11
off
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!