iPon Hírek

Destiny - Részletek a PlayStation-exkluzív tartalmakról

Dátum | 2014. 06. 17.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

Tegnap megvitattuk, hogy a Destiny PC-s verziójáról folyamatosan beszélnek a kiadónál, de egy darabig azért jobb ha nem nagyon számítunk rá. Ma viszont a PS3-as és PS4-es verzióról lesz szó, melyekhez több exkluzív tartalom is érkezik a megjelenéskor: egyedi Strike pálya, egy többjátékos pálya, fegyverek, felszerelések és hajók - adta hírül a PlayStation blog. Pályák Dust Palace Strike: Marson játszódó exkluzív háromjátékos kooperatív Strike, melyben egy Cabal kivonási csapat után kutatunk egy ősi felhőkarcoló maradványai között. Új ellenfélként megjelennek a Psion Flayerek. Exodus Blue Competitive Multiplayer Map: közepes nagyságú Crucible aréna, melyben remekül játszható a Control és Skirmish játékmód. A helyszín az Exodus Blue, egy rég elhagyott kolonizáló hajó.
Felszerelések Warlock kaszt: Manifold Seeker páncélzat, a Vexek elleni küzdelemhez kifejlesztve. Titan kaszt: Vanir páncélzat, a Cabal nehéztüzérségi támadások kivédésére. Hunter kaszt: Argus páncélzat, a zord környezeti hatások tompítására.
Manifold Seeker
Vanir
Argus
Fegyverek Monte Carlo: ezúttal nem a Bermuda nótájáról, hanem egy letisztult formatervezésű gépkarabélyról van szó, fejleszthető találati hatékonysággal csípőből tüzelés esetén, valamint közelharci lehetőségekkel. Hawkmoon: gravírozott héja tollakkal díszített kézifegyver, fejleszthető sebzéssel.
Monte Carlo
Hawkmoon
Hajók "Aurora Wake": rejtett Warlock eszközök a hajótestben. "Crypt Hammer": a fegyverfelfüggesztő csomópontok egykor Suros TL-SEAD típusú lokátorromboló rakétákat rögzítettek, hogy a Guardienek biztonságban eljussanak úticéljukhoz. "Outrageous Fortune": masszív, sokoldalú felfedező hajó azoknak, akik képesek mindent egy lapra feltenni az ősi titkok és idegen erők keresése közben.
Aurora Wake
Crypt Hammer
Outrageous Fortune
Ezek tehát a Destiny PlayStation exkluzív tartalmai, amiket megkaparinthatunk a szeptember 9-i indulásnál. Addig is irány a béta, mely kerek egy hónap múlva, július 17-én kezdődik PS3-on és PS4-en, majd nem sokkal később Xbox 360-on és Xbox One-on.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. sensorprim...
2014.06.17. 12:06
a második kép olyan csúnya mintha unreal 3-as motor lenne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. F2Face
2014.06.17. 12:24
A hajók külsőleg csak textúrában különböznek,jól látom?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. BReal
2014.06.18. 13:37
"a második kép olyan csúnya mintha unreal 3-as motor lenne"

Az Unreal3-as motor csúnya? Vannak igényeid.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!