iPon Hírek

Destiny: The Taken King információk érkeztek

Dátum | 2015. 06. 09.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

A Kotaku jóvoltából több érdekességet is megtudhattunk a Destiny legújabb, The Taken King expanziójáról. A legfontosabb információ, hogy a kiadó tervei szerint a kiegészítő szeptember tizenötödikén fog debütálni, az ára pedig negyven dollár - és gyaníthatóan ugyanennyi euró - lesz. A The Taken King tehát egyáltalán nem lesz olcsó, hiszen a The Dark Below és a House of Wolves összesen kerültek ennyibe. A megjelenési dátumon és az áron kívül természetesen az újításokról is lehullott a lepel. Magától értetődő módon számos új PvP arénával, illetve Strike-küldetéssel leszünk gazdagabbak, ráadásul valamennyi kaszt egy új alosztállyal, valamint egy elementális képességgel fog bővülni.
A Warlockok elektromos vihart tudnak majd idézni, a Hunterek a void sebzést okozó gravity bownak örülhetnek, a Titánok különleges támadása pedig a tűz erejével pusztító flaming hammer lesz. Mindezeken túl egy új raiddel is próbára tehetjük majd a képességeinket, amiben Crota apja, a bosszúra szomjazó Oryx és az ő félelmetes, Taken-nek nevezett serege ellen fogunk hadba vonulni.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. mikej95
2015.06.09. 18:24
Még 12000 Forint egy darab semmiért. Ennyit fizettem a Witcher 3-ért és egy mellékküldetésben több történet és kihívás van, mint ebben az MMO utánzatban összesen. De a Bungie csinálta, akiknek a teljes szakmai portfóliója annyi, hogy jó AI-t raktak a Halo alá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gKomor
2015.06.10. 10:49
Ha tenyleg csak ennyi lesz benne az valoban kevesnek tunik ennyi penzert, de szerintem itt nincs vege a listanak meg.
Az alant elhangzo tulzasokat inkabb nem kommentalnam.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. mikej95 gKomo...
2015.06.10. 11:01
Túlzás, de az a baj, hogy én nem komolyan gondoltam ők viszont igen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!