iPon Hírek

Deus Ex: Human Revolution megerősítve

Dátum | 2010. 03. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Warren Spector a GDC-n megerősítette a Deus Ex 3 alcímét és bemutatott hozzá egy álleejtős új trailert. A művészi rendező, Jonathan Jacques-Belletete prezentációjában megmutatta az új logót mely a játékkal egyetemben a cyber-reneszánsz jegyében született.


A Human Revolution címről eddig csak egy márka levédésre irányuló beadványból tudtunk, amiből már azért halványan sejtettük, hogy vagy a GDC-n vagy az E3-on ellövik a bejelentést. Belletete rengeteg concept artot és videó anyagot mutatott a játékról, végigvezette, hogy hogyan jutott el a jelenlegi stílushoz, de sajnos ebből nem hagytak kiszivárogni semmit. A HR karaktereinek öltözéke ötvözi a mai divatot a Reneszánsz kor fodros gallérjaival, habos ujjaival és geometrikus mintáival.

            


Jacques-Belletete azt szeretné, ha a játéknak olyan egyéni külseje lenne, mint a BioShocknak vagy a Team Fortress 2-nek, célozva arra, hogy Gears of War, Killzone 2, Turok és UT3 "lehetnének mind ugyanaz a játék". A HR karakterei csak enyhén stilizáltak, hogy eltávolodjanak a "rejtélyes főhős" sablonjától és hitelesebbek legyenek. Ugyanakkor nem akarják megközelíteni a másik végletet sem, amire a Heavy Raint hozta fel példának: "Gyönyörű, tényleg nagyon szép játék, de azok az emberek félelmetesek!"

Voltak videók beszélgetésekről, ellenfelek animációiról, képek épületekről, azok hihetetlen részletes dizájnjáról, melyben keveredik a kortárs, történelmi és futurisztikus stílus is. A játék színekben gazdag, dominál a zöld és az arany. Jacques barátunk azért biztosított minket arról is, hogy lesz benne bőven tradicionális cyberpunk, mely állítását megfejelte néhány pofás futurisztikus várost éjszaka ábrázoló képpel.

A Deus Ex: Human Revolution PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül, megjelenési dátum egyelőre nincs.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!