iPon Hírek

Deus Ex: The Fall PC-re márciusban

Dátum | 2014. 02. 25.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az iOS-re és Androidra megjelent Deus Ex: The Fall PC-re felturbózott verziója március 25-én fog megjelenni, Európában 8 font ill. 10 euro lesz az ára. Az előrendelők bónuszként megkapják a Deus Ex: Game of the Year Editiont, úgyhogy akinek nem lenne még meg, az most bepótolhatja. A szokásos Steames trófeák, gyűjtögethető kártyák és egyebek mellett a PC-s verzió pluszban finomhangolt MI-t, átdolgozott tutorialt és kontroller támogatást is tartalmaz. A fedezékbe ugrás működését beállíthatjuk úgy, mint a Deus Ex: Human Revolutionben. A mobilos verzióban szereplő mikrotranzakciók természetesen nincsenek benne a PC-sben, és a játék gazdaságát ennek megfelelően át is alakították. A mobilos Deus Ex: The Fallt a Square Enix tavaly ősszel adta ki. A játék a Human Revolution bevezetőjeként szolgáló regény, a The Icarus Effect után játszódik, de főhőse nem Adam Jensen, hanem Ben Saxon, augmentált elit kommandós.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. Domfoz
2014.02.25. 18:05
Miért lett olyan felkapott mostanában a "csináljunk telefonokra/tabletekre készített játékokból kicsit turbózott grafikájú PC-s változatot"?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. vivanto Domfo...
2014.02.25. 19:34
Jelen esetben engem jobban zavar, hogy egyáltalán mobilos fost csináltak ahelyett hogy normális játékot készítenek belőle már az elején.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Runciter vivan...
2014.02.25. 19:47
azért ez baromira nem úgy működik, hoyg eldöntik, hoyg fejlesztenek egy játékot, aztán "egye fene, ha már úgy is csináljuk, akkor legyen PC-s" alapon csinálnak egy AAA-címet... nyilvánvalóan teljesen más üzleti stratégia áll a kettő mögött, azt fejlesztenek, amire éppen szüksége van a cégnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. vivanto Runci...
2014.02.25. 20:55
Nyilván megvolt az okuk rá, de ettől miért kellene tetszen nekem? Kizárólag PC-n játszok, akármilyen mobilom/táblám is van, nem érdekel ez a cucc, tehát számomra teljesen fölösleges volt dolgozniuk. Ami különösen annak fényében sajnálatos, hogy már bebizonyították hogy igenis tudnak nagyon jó AAA pc/konzol játékot is csinálni a Deus Ex-ből. Ahogy az elődjét, úgy ezt is hajlandó lettem volna megvásárolni teljes áron, de nem így.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. mikej95
2014.02.25. 21:11
Azt sem tudtam, hogy Androidra megjelent, mind1 amire kijön PC-re telómon kitolom, aztán PC-n újra!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Avisto vivan...
2014.02.26. 05:39
Azért ez itt inkább fordítva történt. Ez a játék a történetet és a szereplőt leszámítva tulajdonképp szinte a pc-s/konzolos változat tabletre való átültetése volt. Nem hiszem sogy a pc verzió rosszabb lenne mint az eredeti Human Revolution volt (remélem legalábbis )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. vivanto Avist...
2014.02.26. 08:30
Nekem is ez jött le a videók alapján (mármint a PC táblára portolása új storival), úgyhogy azért adok neki egy esélyt mikor visszaportolják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. coolpet
2014.02.26. 08:49
Akkor ez most egy teljes jatek, a Deus Ex:HR elozmenye?

Mert en megvettem a DX:HR-t, a DX:HR-ML, a DX:HR DC-t
akkor most ez mi is tulajdonkeppen?

Meg mit takar a DX:HR GOTY?

Nem kapom meg ingyen?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. McGregor coolp...
2014.02.26. 10:10
Deus Ex: Game of the Year Edition: STEAM
Lényegében tartalmazza az összes kiadott frissítést. [Bővebben itt]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. coolpet McGre...
2014.02.26. 12:36
Ja hogy ez az eredeti jatekra van es nem az DX:HR-re
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!