iPon Hírek

DFI LANParty Dark P55 T3eH6: kémfotók

Dátum | 2009. 03. 16.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A hónap elején megrendezett Cebit show keretein belül számos gyártó képviseltette magát P55-ös lapkakészlet köré épülő termékeivel, ám a DFI standján ilyen alaplapok nem igazán voltak jelen. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a gyártónak ne lenne a tarsolyában P55-ös terméke. A DFI P55-ös lapkakészletre épülő újdonságáról néhány kémfotó érkezett.A még jelenleg is készülő alaplap a DK P55-T3eH6-os típusjelzést viseli és az Intel Core i5-ös sorozatú processzorainak fogadására lesz felkészítve. A Core i5-ös processzorok a Core i7-es modellekkel ellentetében már nem három-, hanem csak kétcsatornás DDR3-as memóriavezérlőt tartalmaznak, így az alaplapon ennek megfelelően négy darab DDR3-as memória foglalat került elhelyezésre. Az újdonság hatfázisú digitális PWM áramkörrel áll a processzor rendelkezésére, az alaplapon összesen három darab PCI Express x16-os slot található. A terméken nincs külön PCI-Express bridge chip, így a slotok közül kettőt valószínűleg a processzor beépített PCI-E hubja üzemeltet majd (x16 vagy x8 + x8 mód), míg a harmadikat a P55-ös lapkakészlet 8 sávos PCI Express hubja működteti.


A DFI termékén 8 darab SATA 3 Gbps-os port és egy eSata csatlakozó lesz jelen, de a sorból a Gigabites Ethernet port, a nyolccsatornás audió vezérlő, a hibakód kijelző (Debug LED), valamint a mikrokapcsolók formájában jelen lévő bekapcsoló-, reset-, és CMOS Clear gombok sem hiányoznak majd.


A képek alapján az újdonság hűtőrendszere sem áll még készen, az alaplap megjelenésére néhány hónapon belül lehet számítani.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Multitask
2009.03.16. 13:24
Elég jó kis deszkának tűnik, tuti kap majd valami fasza hőcsöves megoldást.
De ez a kódnév, kitalálhattak volna valami egyszerűbbet is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. danee91
2009.03.21. 17:49
Felesleges, már el lehet veszni így is köztük. Aki nem kíséri figyelemmel a hardverpiacot, gyorsan elveszti a fonalat.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. axe
2009.03.24. 15:49
de aki már ilyent vesz az nem mezei gépes... az biztos hogy vagy gazdag, vagy kocka, vagy egész nap ezt figyeli, hogy az összegyűjtött pénzből mit tud venni... szal aki ilyen vesz az nincs eltévedve, vagy sok a pénze
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!