iPon Hírek

DFI:dehogy lépünk ki az alaplap piacról!

Dátum | 2010. 01. 04.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Néhány napja röppent fel a hír, amely szerint a DFI 2010. január elsejétől kezdve kilép a felhasználóknak szánt alaplapok piacáról és ezzel egy időben egy másik szegmensre, az ipari alaplapok piacára lép át a nagyvállalat. Nos, azoknak, akik szeretik a DFI LANParty alaplapjait, most egy jó hírrel szolgálunk: a vállalat egyik munkatársa, Alex Cheng közleményben cáfolta a híreszteléseket, amelyben mindenkit arról biztosít, hogy a vállalat továbbra is jelen lesz az alaplapok piacán.

Nincs szó kilépésről.Alex Cheng nyilatkozata szerint a kutató-fejlesztő csapatok szakemberei jelenleg is új termékek fejlesztésén dolgoznak, illetve készítik a vállalat X58-as alaplapjaihoz a friss BIOS-okat, amik már támogatni fogják az Intel hamarosan megjelenő hatmagos, LGA-1366-os processzorfoglalatba illeszkedő központi egységét is (Gulftown). A listán második helyen szerepel a Hybrid technológia népszerűsítése, illetve új Hybrid rendszerek fejlesztése. Ilyen, ún. Hybrid technológiára épülő alaplapot néhány hónapja már láthattunk. A fontossági sorrendben a harmadik helyre kerültek az MI termékcsalád tagjai, amelyekből az MI P55-T36 piacra dobása után több modell is forgalomba kerülhet. Örömteli hír az is, hogy a vállalat AMD 890-es lapkakészletre épülő alaplapja már készen áll és éppen a napokban érkezett meg az AMD-hez felülvizsgálat/ellenőrzés céljából.

Mr. Cheng úgy gondolja, hogy ezekből a tényekből is világosan kiderülhet, hogy a DFI továbbra is folytatja a fejlesztéseket és továbbra is készít új alaplapokat, amelyek a tőle megszokott minőségi felépítéssel és innovatív megoldásokkal kerülnek a boltok polcaira. A kilépéssel kapcsolatos pletykákat pedig mindenki felejtse el - tette hozzá.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!