iPon Hírek

Diablo 3: Random dungeon-ök

Dátum | 2008. 09. 23.
Szerző | Magrathea
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Jay Wilson a Diablo 3 vezető tervezője kijelentette, hogy Diablo szokás szerint az instance dungeon-ok (Az MMO-ban egy speciális terület mely számos másolatban jön létre, ahogy 1-1 csapat belép a területre. Ez biztosítja, hogy ne legyen az ott levő szörnyekre és egyeb dolgokra vetélytárs) véletlenszerűen generáltak lesznek.

Ezzel szemben a külső térképek állandóak lesznek, azaz nem változnak játékról játékra. Más szavakkal az ott elhelyezett iránypontok(landmark) alkalmasak lesznek találkahelynek multiplayer játéknál.


Azt is megjegyezték, hogy a játékba sokkal több scriptelt(forgatókönyv van a küzdelemre, nem elég ha csak nekiesünk és ütjük vágjuk) harc fog kerülni. Így például ne lepődjünk meg ha eszes szörny barátaink a csata közepén odarohannak egy ládához és nagyobb, pusztítóbb fegyverekhez nyúlnak annak érdekében hogy kioltsák ártatlan barbárunk vagy boszorkánydoktorunk (Witch doctor) életét. Persze mint azt az alábbi video is mutatja, nem maradhat el az agykikapcs hack&slash sem.

Ami pedig a Diablo 3 láz nyomán újra boltokban megjelent Diablo 2-t illeti (Battle Chest 55 dollár, Diablo+LoD(kieg.) 35 dollár), hozzájuthatunk olcsóbban is ha online vesszük meg. Mindössze 5 dollárért kapunk egy CD-kulcsot amit ha a regisztráció után aktiválunk letölthetjük a játékot.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. asymmetric...
2008.09.23. 20:35
"When it's done..." Különben én is megőrülök már.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2008.09.23. 20:41
CD kulcsok vásárolhatók például innen:
http://www.diablo-keys.com/?gclid=CO_y9NfA8pUCFQQHuwodVyL6ew
Regisztrálni kell itt:
http://www.blizzard.com/store/
(Az oldal ugyan jelenleg nem működik, de azért jó tudni, hogy van ilyen is...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!