iPon Hírek

Diablo 3: Reaper of Souls kiszivárgott részletek

Dátum | 2013. 09. 13.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Diablo 3: Reaper of Souls teszt kliensét a DiabloFans közösségének szorgalmas adatbányászai vették kezelésbe, és sok érdekességet találtak: felszínre került az Adventure Mode, a Clan/Ladder rendszer és több mint száz új küldetés is, melyek nemcsak az új Act 5-be kerülnek bele, hanem a régi felvonásokat is gazdagítják. Visszatér sokak kedvence, Gheed is. A karakter ezúttal egy tárgy formájában lesz jelen, melynek segítségével nyitva tudjuk majd tartani a Treasure Goblinok kapuit, melyeken keresztül utazhatunk. Az Adventure Mode úgy tűnik a játék egy olyan verziója lesz, amelyben a történet és a fő küldetések ki vannak kapcsolva, így kalandozás közben nem fognak minket a jó öreg Deckard Cain monológjai folyton félbeszakítani. Kiszivárgott pár videó is, köztük pár új Crusader varázslat animációval, és a végső nagy filmbejátszás is előkerült. Aki előre le akarja lőni magának a poénokat, vagy csak nem bír kíváncsiságával, az a DiabloFans oldalán részletesen olvashat minderről.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

24. balrogh
2013.09.13. 14:23
Még 1x nem veszek meg egy " béta " játékot. Majd 4-5 őv múlva, ha kijön az összes kiegészítő. szánok rá némi pezót.
Aki azt mondja, hogy nem bétát kaptunk. az HÜLYE
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. Borsotomi
2013.09.13. 14:31
Nem tudom mit kell itt sírni hogy így beta úgy beta. Én személy szerint jót szórakoztam vele megjelenéstől kezdve. Jónak jó ha nem is tökéletes emellett a kb 8-9x-eresét visszakerestem RMAHval úgy hogy napi 1-3 órát játszottam vele mert ennyire futotta melo mellett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. balrogh
2013.09.13. 14:56
Igen, értelek, én is beleraktam 900 óra játékidőt. De itt arról van szó, hogy 3-4 éven át nyomták a Hype-ot mutogatták a videókat, arénákat, rűnéket, hogy nem lesz 2 egyforma karakter, mert minden skill, minden rúnája zsírság lesz. meg hogy hányféle variációja lesz a tárgyaknak képességeknek. így ladder, úgy multi, pvp, aréna, aréna ladder...
És a blizzadtól elvártam a Tökéletes minőséget! ehelyett csak a pénz számított. mint a COD oknál. 0 tartalom, és 100% hype... ezen voltam kiakadva.

És ami működött egyedül az az RMAH volt..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. mikroman
2013.09.13. 15:01
balrogh
Ha 4-5 év múlva szánsz rá időt, akkor még 4-5 évig még röhögni fogok rajtad. Mitől lenne ez béta? Gondolom nem is vetted meg. Legalább a startert kipróbáltad (ami persze kb az össz lehetőség 1%-át vagy kevesebbet ad)? Vagy csak reflexből osztod meg velünk az ilyen mély életbölcsességeket? Eleinte voltak vele gondok ( a 37-es szám tündöklése és... eszkalációja), de egyébként nincs semmi gond vele. Lehetne még változatosabb? Persze. Lehetne nehezebb és élvezetesebb? Persze.

Jobb lenne ha nem a casual sírámoknak akartak volna megfelelni? Kétségtelen. No sebaj. Majd a ladderban kihullik ez a réteg ha addig meg is tapadna a játékban. (aki már eddig is százszámra sírta teli a papírzsepiket mert nem esett óránként 1-1 maxos 6 jellemzős BiS item minden slotra az nem fog belevágni egy "újrakezdésbe" szerencsére)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. mikroman
2013.09.13. 15:04
Ok...

"Igen, értelek, én is beleraktam 900 óra játékidőt"
Innen értelmetlen a többi. Jajj de szar, béta, félkész, nagyonrossz, de beleöltél 900 órát? Na ne nevettess! Mégis mi lenne ha jó lenne? Laddert meg nem igazán emlegettek. PvP-t talán, de az már megjelenés előtt jó sokkal tudható volt, hogy nem lesz kész, vagy teljesen ki is marad. Nem vettél zsákbamacskát. 900 óra, oh istenkém de szar játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. Terror
2013.09.13. 15:09
Rossz játéknál már csak az a rosszabb, amikor úgy érzed, hogy lehetne sokkal jobb is a hülyeségek elhagyásával vagy rendes tartalommal. Így jártam a Van Hellsinggel is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. Asagrim mikro...
2013.09.13. 15:13
"... oh istenkém de szar játék. "

az
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. balrogh
2013.09.13. 15:22
Mondom én, megjöttek a " hülyék "
Képtelenek belátni, hogy miket ígértek játék megjelenés előtt.
És mit kaptunk.
Most nem tudom belinkelni a battlenet tagomat, mert le van tiltva a port...( majd 2 óra mulva megkapják..)

A HC gamert oltják a Casualok. ezt imádom a legjobban. Tipikus Magyar virtus.
Mint anno cs1.6 ban. Fórumon nagy király de a LAN-t is csak képekről ismeri.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. mikroman
2013.09.13. 15:36
Mit kell itt HC gamert oltani? Több órát öltél egy általad "bétának" mondott játékba, ami neked csalódást okozott szavaid alapján mint más 5-10 játékba összesen? Nem értelek. Mondjuk abban igazad lehet, hogy egy 20 játékórával már tartalmasnak nevezhető játék tuti jobb nála. Khm... Nekem nem. 900 óra után se tudod a btagedet? hm... A szám nélkül megvan? Annyi elég ám.

Ha azt tudod miket igértek, akkor azt is követhetted miket szedtek ki belőle a béta alatt. Nem látatlanban vetted meg gondolom. Pontosan tudhattad mit fogsz kapni. Mondjuk az inferno act 2-től kivétel volt, mert eleinte nehéz volt, annak is tervezték aztán mire belejöttünk volna és esett volna alapból is megfelelő item hozzá, addigra nerfelték, meg buffoltak egy rakat skillt és itemet és a drop ratet. De azért a 900 órányi bétád... Használhatom ezt az aranyköpést, vagy jogvédett?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. NovaTerra
2013.09.13. 15:54
Ugyanaz a trollkodás megy látom, mint előző D3 hírnél. Ráadásul megint ugyanazok, akik bevallottan nem is vették meg. Jöttek a napi szidás adagjukat letudni. Hamarosan jön egy kis EA hír, oda is mehetnek, majd AMD és Inel, esetleg nvidia. Ipon viszi a pálmát ilyen téren.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. balrogh mikro...
2013.09.13. 15:59
900 óra béta? én ilyet nem írtam. Biztos költő vagy.

Mikroman még mindig nem értelmezte az első kommentem tartalmát.

Ha már a bétát idekeverted, akkor abból semmi nem derült ki. mivel a játék nem a lvl ing ről szól, hanem ha eléred a cap ot utána kezdődik a " játék " de szerintem felesleges ilyeneket írkálnom neked, de hátha...
Itt a tagom. http://eu.battle.net/d3/en/profile/T%C3%BAristakolbi-2264/

Röviden a lényeg! óvatosan a kiegészítővel, nehogy átbasszanak.! Tudod ez ilyen tapasztalati előítélet, mint a cigányoknál. Nem rasszista vagy, csak sokat tapasztaltál....

Ha ezek után is " hülye " vagy akkor keress egy orvost.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. NovaTerra balro...
2013.09.13. 16:05
lv100 paragon levelhez marha sok idő kell, ahogy látom neked annyi van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. hEngi
2013.09.13. 16:18
Nah ha már itt tartunk linkeljen valaki egy Candy Crush -os scoret ha mer...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. mikroman
2013.09.13. 16:38
balrogh:
"Aki azt mondja, hogy nem bétát kaptunk. az HÜLYE"
"Igen, értelek, én is beleraktam 900 óra játékidőt."

Ja. Nem írtál ilyet, csak összeadtam a kettő állítást (Szerinted a D3 egy béta játék + 900 órát játszottál vele = 900 órát játszottál egy béta játékkal).
De mit várjunk egy DT-től? Vicc buildhez vicc hozzáállás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Devio
2013.09.13. 17:48
Nem is tudom, hogy mikor megjött a DIO 3. Mi volt a legelső sírás???? " jajjjjaj nehéz az inferno!!!!! " A blizz mit csinált. Kénytelen volt könnyíteni. Mert a vérpistik rítak. Most meg, hogy semmi nincsen benne, meg ilyen/olyan szar. Ti formáljátok annak. Maga a játékos tábor teszi ilyenné. És ezek után hisztiztek, hogy silány?? Vicces.

Azt is nézzük már meg, hogy melyik Blizzard játék jött ki úgy, hogy paff tökkéletes! Mondjatok már 1-t. Én nem tudok. Mind idővel alakult "tökéletessé". ( WoW-nál mondjuk ez azért bonyolultabb. )

Ez meg szeretem mikor azt mondják, hogy dehát nem ezt ígérték.
Mikor kijön egy játék. Pláne Blizzard. Van róla rakat info. Mi, hogyan, miként és miért. Az ilyen emberek ezek szerint úgy veszik a játékot, hogy " lesz benne világ körüli út meg Diablo-val tudunk pókerezni " akkor ez benne lesz, mer azt mondták? A Blizzard nyilatkozott a kiadás előtt is arról, hogy nem lesz Arena benne. Szóval ezt is tudni lehetett. Aki erre várt nem értem minek mászott be a boltba és vette meg.

Jó lesz ez a kieg. Szépen javítják és a sok szóhuszár legalább kimorzsolódik. Maradnak majd azok akik legalább élvezik is amit kaptak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. wishformor...
2013.09.13. 17:55
@mikroman
neked komoly szovegertelmezesi problemaid vannak....
esetleg direkt jatszod a hulyet?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. balrogh
2013.09.13. 18:13
Igen az embernek vannak elvárásai 2013 ban, egy Blizzard játékkal szemben, amiért 14k pezót kell kiperkálni.

Akkor nézzük máshol ugyan ezt a témát.
Kocsit akarsz venni. Még aktuális is, mert a Dacia Dusternek most jön ki a következő változata ( Lásd Diablo 2 --- > Diablo3 megjelenés )
A Renault beharangozza, hogy lesz benne, hangvezérlés, über brutal válto, Tegra 4 es " okospanel " ABS, ESP, Bőr ülések, fűthető csilimfaszom. Fogod és előrendelsz mert HÚ azannyát de jó lesz.
Amikor meg Kijön, közlik veled, hogy Sajnáljuk, kapsz 1 kasznit 4 kerékkel, de " frissítésekkel" meg fogod kapni, azt a berendezést amiért te fizettél.
Majd 2 év múlva, közlik veled, hogy nem kapod meg ingyen, hanem kiegészítőként megvásárolhatod.

Kiváncsi lennék a fejedre amikor szembesülsz egy ilyennel.

Mert a Blizzard Pontosan ezt tette!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. goofej
2013.09.13. 18:38
Hát ha egy szar játékkal képes vagy 900 órát játszani, akkor [moderálva]! A szar játék az, amit feltelepítesz, és 5 perccel indulás után már törölve is van. Na az szar. Pont azok sírnak a legjobban, akiknek a legtöbbet játszanak vele? Ez már a szánalom kategória. Autó gyártással meg ne hasonlítsuk már össze lányok, itt 10K forintról van szó, nem milliókról! Aki meg bármit is előrendel manapság anélkül, hogy legalább egy BETA-t kipróbált volna, az kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Visszatérve az autókhoz....az nem gáz, hogy Mercedesek (gondolom vágjátok mennyibe kerül), 70.000 km után már turbo hibásak? Azt hiszitek az autóknál nem b****ák át az embereket???? Ennyire vakok ne legyetek már könyörgöm!
Igen, sok minden be volt ígérve a D3-ban, és nem lett meg, mert szorították a határidők is a programozókat, nem fért bele minden, ki kellett adni, mert a főnökségnek már kellett nagyon a lóvé, nem húzhatták tovább. Ez van, pénzből élnek ők is, ennyi erővel BÁRMELYIK céget lehetne szidni, mert mindegyik a pénzünkre hajt (gondolom most nem sokan lepődtek meg...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. mikroman balro...
2013.09.13. 18:51
Mégis mi az, hogy "elvárásaid vannak"? Vagy megveszed/megrendeled, vagy nem. Nincs olyan, hogy neked elvárásaid vannak. Vagyis lehet, de a termék nem személyre szabott, így mindenki ugyanazt kapja. Ha neked ez az elvárásod, akkor lehetnek elvárásaid. Az előrendelés gondolom jó dolog. Ezért kaptad meg az első 1-2 napon a játékot és 60 dollár és nem 60 eurónyi áron (ez a standard Blizes egész játék ár. A kiegre 40 dollár, vagy 40 eurot számít. Mindig 1-1 a váltószám). Megjelenés előtt már lehetett tudni, hogy mi NEM lesz benne a korábban igértekből. Gondolom szépen le van szabályozva mindenhol az előrendelés és simán elálhattál volna a vásárlási szándékodtól ha ez neked nem megfelelő. Sokat nem hiszem, hogy szőröztek volna, mert kb mindent el lehetett adni az első pár napon Diabloból.


A patchek ingyenesek és nem a kieggel jönnek. Ha nem veszed meg, akkor is ugyanúgy megkapod a paragon 2.0 és a loot 2.0-t (meg a lootrunt is!) ingyen. Nem hiszem, hogy jófejségből. Szimplán csak egyszerűbb egy verziót kezelni. Ha összeeresztik egy régióba a classic és exp verziókat, akkor meg ésszerű is.
Ami új tartalom és nem a meglévő módosítása, az lesz a kiegben. Ha akarod megveszed, ha akarod nem. A "kiszivárgott" információ meg nem olyan, amit "elvárhatsz". Vagy benne lesz, vagy nem. Lehet, hogy ki lesz egy pár rész kukázva, vagy az is lehet, hogy böszme nagy hoax az egész. Mondjuk eddig az ilyen szivárogtatás elég szépen le is fedte a későbbi kész tartalmat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Asagrim
2013.09.13. 19:29
Mostantól, aki az egyet nem értését célzottan egy személyt kritizálva fejezi ki trágárkodva, annak a teljes hozzászólását törlöm!

Aki nem tudja az egyet nem értését más sértegetése nélkül kifejezni, az neki se álljon hozzászólást írni!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Devio
2013.09.13. 19:46
Én az elővételt úgy küszöbölöm ki, hogy bemegyek az 576 KB-ba és megrendelem mikor felrebben a hír, hogy nah lesz. Akkor feljegyzik a megrendelést. Mikor már tuti, hogy lesz CE akkor Én nyugodt vagyok, mert már tudom, hogy meg van rendelve. Namár most. Jön a kiadás napja és azt veszem észre, hogy nem azt nyújtaná vagy adná amit Én elvárok ( vagy ígértek. ). Akkor felemelem a hátsóm. Bemászok a boltba és azt mondom, hogy " Bocsi, de ezt még sem kérném. " 2.-ik megoldás ami rettentő kényelmes. Felemelem a telefont és lemondom. Ennyit a problémáról. És már is nincsen az a baj, hogy " a ********************************* előrendeltem, de egy **************** és nem azt adja amiért Én fizettem és meg ígértek ezek a ********************* "

A Blizzard semmi rosszat nem tett! Megragadnék egy mondatot goofej hsz-ból, mert Én még mindig kitartok ez mellett. " Igen, sok minden be volt ígérve a D3-ban, és nem lett meg, mert szorították a határidők is a programozókat, nem fért bele minden, ki kellett adni, mert a főnökségnek már kellett nagyon a lóvé, nem húzhatták tovább. " Szerintem itt is a nyomorult, retek Activision taposta a Blizzard nyakát, hogy, de kell a lóvé. Ez itt a nagy büdös helyzet. Sajnos van aki dirigáljon a Blizzard-nak. Nem azt mondom, hogy patyolat tiszta a Blizz, de tuti, hogy ez nem mind az ő műve. Mért tenné tönkre a saját játékát? Olyan játékokat aminek párja nincsen. Aki egy kicsit is konyít a PC-s játékokhoz a Blizzard-ot ismeri. A mai napig TOP 1. Annak ellenére is, hogy a sok nyomi lehurrogja. Nagyon sokat kéne butulnia a Blizzard-nak még így is, hogy utolérje az EA vagy hasonló ostoba cégek.

Arról meg nem beszélve, hogy a javítások mind ingyenesek. Semmi lehúzást nem tesz ebben az esetben az Activison Blizzard. Szóval a következő kieg.-el amit pénzért veszel csak is az extra tartalmakért fizetsz. Nem pedig a foltozásokért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. robipinker
2013.09.14. 11:16
Kedves Devio!

Az utolsó 2 mondatoddal nem teljesen értenék egyet. Szerintem ebben a kiegben ami érkezni fog igen is sok foltozás várható pl. elvileg "új" loot rendszer ami talán végre használhatóvá teszik a kiesett itemeket, továbbá a paragonon kicsit finomítanak és ezt még lehetne sorolni, ez szerintem mind csak foltozgatás. Új tartalom? Esetleg az új karakter és az új act mondható annak. De ez a 4 karakter már az alap játékban is kevés volt... Szóval ez szerintem inkább foltozgatás miatt tartalom bővítés..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Heroes27
2013.09.14. 14:08
A 22-essel most totálisan egyetértek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. s_erno
2013.09.16. 11:56
@robipinker
Az új loot rendszer nem a kiegben lesz hanem MINDENKI megkapja előtte egy patchben az új paragon rendszerrel meg még kitudja miegyébbel együtt.
(Köcsög leszek, alapjátékban 5 karakter van ).
Kapunk egy új kasztot amennyire emlékszem 2 úgy fegyvertípussal, meg ha lehet hinni a datamine-os cuccoknak akkor egy viszonylag hosszabb új aktot. Mi ez ha nem új tartalom?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!