iPon Hírek

Diablo 3 – Witch Doctor

Dátum | 2012. 04. 24.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Csak kevés kívülálló lehetett szemtanúja az Umbaruk törzsi csatáinak, melyeket a sűrű dzsungel mélyén folytatnak. Ezeket a rituális háborúkat nem a földért vagy az aranyért vívják, céljuk az, hogy foglyokat ejtsenek, akiket áldozatként a szellemeknek ajánlanak fel. Ezek a szellemek a Meg Nem Született Vidék lakói, amely két világ között helyezkedik el, és amelynek létezését csak a nagy tiszteletnek örvendő witch doctorok tudják megtapasztalni. Az egyik ilyen harcos, a legodaadóbbak közül fellázadt saját spirituális vezetői ellen, mert úgy gondolta, hogy megrontotta őket valami. Bár hősünket nézetei miatt száműzték, a szellemekben való hite nem ingott meg. Az igazság és becsület útjára lépett, hogy szembeszálljon az elátkozott démoni erőkkel, amelyek a világ létét fenyegetik.

A witch doctor természetfeletti erők ura, melyek segítségével ellenfelei testét és elméjét is támadja. Pusztító betegségek, erős alkímia és ősi rítusok szerepelnek arzenáljában. Fekete mágiáját misztikus energiaforrás, mana táplálja. Bár tud direkt támadásokat is intézni ellenfelei ellen, legerősebb varázslatai közül néhány sokkal kifinomultabb: képes félelmet ültetni ellenfelei szívébe, vagy akár egymás ellen is tudja fordítani őket. De mindez a tudás, varázslatok és átkok egyaránt eltörpülnek a witch doctor legerősebb képessége mellet, aki nem evilági félelmetes szörnyeket tud idézni, hogy oldalán harcoljanak. Ezen kívül mérgek, vadállatok, ellenfeleket felgyújtó tűzdenevérek engedelmeskednek az akaratának. Legfélelmetesebb szörnye a hatalmas méretű Gargantuan, ami képes a legjobban páncélozott démoni csapatokon is átverekedni magát. A witch doctor félelmetes harcos, aki nem ismer kegyelmet.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. Butchy
2012.04.24. 13:29
Bétában volt alkalmam kipróbálni és hihetetlen hangulatosnak találtam mint a játékot mint a WD-t alig várom hogy itt legyen Már csak szabit kell kivennem és hozzá némi energiaitalt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. OrvAjn69
2012.04.24. 13:31
Húúúú!!!Ez elég jónak tűnik. Az egyik legjobb karakter szerintem. Nehéz vele az indulás, de ha felfejleszti az ember halálos harcos! Szerintem vele kezdek!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. toth.csab
2012.04.24. 15:14
Kezdetektől ez a kaszt tetszik a legjobban, melóban unalmas perceimben a talent calculatorral szórakozok, hogy mit hogyan fogok csinálni Ami persze hülyeség, mert majd élesben lehet máshogy fog tetszeni. Mindenesetre fasza kis kaszt ez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Butchy
2012.04.24. 16:13
Ahányszor megnézem a videót és a békás varázslatot látom mindig nevetek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. YellowFlas...
2012.04.24. 16:23
Pvp-ben szerintem a WD a legjobb. Persze sok múlik a cuccoson, a tapasztaltságon stb, de egyenlő esélyekkel indulva a WD bever mindenkit. Az meg főleg pozitív, hogy PvE-ben sem kell szégyenkeznie.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Heroes27
2012.04.24. 16:25
Mint valami csöves patkány ahogy fut. Én meg azon nevetek. A másik meg, történet szempontól egy kicsit vicces, hogy egy ilyen degenerált-retek nyírja ki diablót, aki békákat varázsol és köpköd.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!