iPon Hírek

Digitális ceruza érintőpadekhez

Dátum | 2007. 08. 17.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

A meglehtősen szokatlan Suck UK nevet viselő cég úgy tűnik, megalkotta végre azt az eszközt, amivel már az ujjunkat is helyettesíthetjük - legalábbis laptopok és PDA-k esetében. A "szuperkülönleges űrkorszaki szilikonból" készült ceruza a cég elmondása szerint pontosan utánozza az emberi ujj rugalmasságát és elektromos ellenállását.

Meglehetősen ritkán találkozunk ilyen ötletes és elgondolkodtató újdonságokkal. Azt ugyan nem tudjuk még pontosan, hogy miként is működik ez a darab, de mindenképpen érdekesek a lehetőségei.

Használhatjuk ugyanis a laptopunk érintőpadjához éppúgy, ahogy PDA-khoz is. Ami az előbbi esetet illeti, aki használt már érintőpadet, az pontosan tudhatja, milyen frusztráló élmény tud ez lenni időnként - ha azonban ez a digitális ceruza beváltja az ígéreteit, akkor gyorsan megváltoztathatja ezt a helyzetet. Elvégre ceruzával mindannyian kényelmesebben, megszokottabban dolgozunk, gyorsabban, pontosabban és irányíthatóbban, mint az ujjhegyeinkkel - akár egy profi művész a rajztábláján.

Valóban érdekes elképzelés.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.08.17. 10:01
A meglehtősen szokatlan Suck UK nevet viselő cég úgy tűnik, megalkotta végre azt az eszközt, amivel már az ujjunkat is helyettesíthetjük - legalábbis laptopok és PDA-k esetében. A ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!