iPon Hírek

Disgaea 3 jön PS Vitára

Dátum | 2011. 08. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Egy japán videojáték magazin megerősítette, hogy már készül a Disgaea 3 átdolgozott változata PlayStation Vitára. Számos fejlesztést terveznek a PS3-on megjelent eredetihez képest. Lesz négy új scenario, 2 karakter és közeli képek a karakterekről. A Vita verzióban már megjelenéskor benne lesz az összes letölthető tartalom, ami az elődhöz kijött.

Az átültetés szinte kézenfekvő volt, tekintve, hogy a korábbi (PS2-es) Disgaea játékok is megjelentek PSP-re. A PS3-as harmadik epizód még 2009 elején jelent meg Európában, a Nippon Ichi széria azóta is nagy népszerűségnek örvend.

Ha már Nippon Ichi, akkor említsük meg, hogy 4 másik játék is van náluk készülőben. Az egyik egy akció-RPG a Prinny csapatától, a második egy teljesen új cím a Disgaea fejlesztőtől, ami egyébként hasonló vizuális minőséget nyújt majd, mint a Disgaea 4 illusztrációi. A harmadik egy új játék a Classic Dungeon avagy Cladun fejlesztőitől, a System Prisma-tól. A negyedik egy a nagyvízen túl népszerű 3DS játék honosított verziója, nem érint minket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!