iPon Hírek

Dishonored 2 – Nem tudunk majd váltani a karakterek között

Dátum | 2015. 07. 08.
Szerző | Freelancer
Csoport | JÁTÉK

Interút adott a Mashable-nek a Dishonored 2 társrendezője, Harvey Smith. A fejlesztő elmondta, hogy alaposan meg kell majd fontolnunk, hogy a fiatal császárnő, Emily, vagy az első rész Lord Protectorból lett bosszúálló orgyilkosa, Corvo mellett tesszük-e majd le a voksunkat. Ugyanis Smith elmondása alapján egy "a történetben kulcsszerepet játszó, drámai esemény" miatt nem fogunk tudni szabadon váltani a két irányítható karakter között. Az elején Emilyt fogjuk játszani, aztán vagy váltunk Corvora, vagy maradunk a császárnőnél. Hogy pontosan mi is történik majd a másik szereplővel, arról Smith semmit sem mondott.
A választás magától értetődő módon komoly kihatással lesz a játékélményre, mert a két főhős alapvetően eltérő stílusban küzd majd, és eltérő különleges képességeket fog használni. A fiatal és vehemens Emily értelemszerűen inkább a fürgeségére épít majd, és olyan speciális erőket tud majd használni, mint a közelebbről nem részletezett, de beszédes nevű megigézés, vagy árnyjárás. Fontos, hogy Emily rövid távú teleportálás helyett jóval nagyobbakat fog tudni ugrani a térben, mint az első rész főhőse, de ilyenkor végig látható marad – igaz, a fegyvereit is képes lesz használni. Ezzel szemben a veterán, az új kaland kezdetekor már az ötvennegyedik évét taposó Corvo az évtizedek során megszerzett tapasztalatát kamatoztatja majd, és a már jól ismert bűverőkkel lesz képes megkeseríteni ellenfelei életét. Mindezeken túl, a két szereplő világlátása is igencsak különbözni fog.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. benczeb90
2015.07.08. 18:14
Spoiler trailer
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Terror
2015.07.08. 19:29
Elég csalódást keltő trailer. A világ eredeti hangulatából semmi nem maradt, most már kardvívó négykezű starwarsos maki is van, kár, hogy totál nem illik ide, és ez a teleportálás ez micsoda? Venom-szimulátor? Emily feje sem hasonlít az eredetire. Ez a videó nekem sehogy nem áll össze.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. benczeb90
2015.07.08. 19:44
Nekem az első rész trailere se tetszett. Egeres varázslat? Groteszk arcok? Ez csak valami bénaság lehet. Előítéletes voltam. Csak a kitartó jó játékélmény beszámolók miatt gondoltam - fél évvel a megjelenést követően-, hogy belenézek, és kellemesen csalódtam. Lehet, hogy a történelem ismétli önmagát és ebből is egy jó játék lesz végül.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gabesz7630 bencz...
2015.07.08. 20:20
Az elso resznel en is igy voltam vele, de csak a grafikaval kapcsolatban.
De vegul a grafikanal is ra kellet jonnom, hogy ugy egyenileg nem kiemelkedoek a cuccok, az osszhatas megis baromira rendben volt.
A jatek meg a thief 3 ota legjobb fps.
A daud dlc-k is marhara megertek a penzuket.
Erdemes volt tobbszor vegigtolni masfelekepp a fo vonalat es a dlc-ket is mert masabbak voltak a palyak es a vegkifejlet is.
78 oram van benne a ket daud dlc-vel egyutt.
Szoval rohadtul rendben van a cucc.

Terror.
Az a te bajod ha nem all ossze.
Akkor neked ott a bergyilkos kredo 63 resze..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. predike07
2015.07.08. 20:37
Szerintem Terror a grafika miatt látja így a dolgokat.Volt az első résznek egy érdekes grafikája ami egyedi hangulatot kölcsönzött a játéknak.
Na már most a 2. rész teljesen más grfikával jön így kicsit hiányzik a DIshonored érzés elsőre.
De lehet mint lentebb is írták ez is jó lesz.Elég magas a mérce mert az első rész bitang jó volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!