iPon Hírek

Dishonored sztori DLC: The Knife of Dunwall

Dátum | 2013. 03. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Bethesda bejelentett két új sztorialapú letölthető tartalmat remekbe szabott játékához, melyről mi is nagyon sok jót írtunk tavalyi tesztünkben. A The Knife of Dunwall április 16-án jön PC-re és Xbox 360-ra, 17-én pedig PS3-ra. Az ára 800 MS pont, avagy 8 font lesz. A sztori lezárását a második DLC hozza, a The Brigmore Witches. //Spoiler veszély azoknak, akik még nem végeztek az alapjátékkal! A két letölthető tartalom főszereplője Daud lesz, a bérgyilkos, aki elindítja Corvót az útján azzal, hogy megöli a császárnőt a játék elején. Az eddig tisztázatlan, hogy Daud sorsa hogyan tükröződik majd vissza az alapjátékban, ahol a játékosok megölhették vagy életben hagyhatták a karaktert, ha akarták. A Knife of Dunwall Daud háttértörténetét tárja fel, ahol a negatív hős járja a várost és vezekelni próbál a bűneiért.

Lesz egy új helyszín, a Rothwild Slaughterhouse, mely Dunwall bálnaüzletének mocskos középpontja, de emellett számos régi helyszínre is visszalátogathattok. Persze ezúttal mindent Daud perspektívájából nézhettek. Az antihősnek meglesznek a maga képességei, például idézhet bérgyilkosokat (Summon Assassin) vagy lenyomozhat rejtett tárgyakat a Void Gaze segítségével. A harcra kihegyezett Dunwall City Trials után tehát végre kapunk egy kis sztori kiegészítést is, reméljük, ezúttal sem kell csalódnunk a Dishonored-ben és minőségi adalékot kapunk a játékhoz.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. khameleon
2013.03.14. 02:19
helyes, jöjjön csak! az alapjáték is nagyon elvarázsolt, végigvittem mindenféle módon ahogy csak lehet, és még fogom is szerintem...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. medvig
2013.03.15. 09:39
A steam-en még az előző (Dunwall City Trials) DLC sem érhető el a régióban!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!