iPon Hírek

Disney: Tervben az Epic Mickey 2

Dátum | 2011. 09. 01.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Disney Interactive fontolóra vette, hogy folytatást készítsen az ambiciózusnak indult Wii-s platformjátéknak, az Epic Mickey-nek. Ezt mi kissé meglepőnek találjuk, lévén gyenge közepes lett az első is, bár az igaz, hogy a pénztáraknál nem vallott szégyent. Számításaik szerint némi változtatással és több platformra való kiterjesztéssel lenne igény az új játékra.

Az Epic Mickey 2 így már nem csak Wii-re, de PS3-ra és Xbox 360-ra is kijönne. Az új lehetőségekre térve pedig tervezik az osztott képernyős módot, ahol az egyik játékos Mickey szerepét venné fel, a másik pedig Oswald the Lucky Rabbit cipőjébe bújhatna. Lucky tud helikoptert vezetni és elektromossággal támad ellenlábasaira. A lehetséges alcímek a következők: Epic Mickey 2: Return of the Mad Doctor, Epic Mickey 2: The Power of Two és Epic Mickey 2: Mystery on Mean Street.

A fogyasztói felmérésükben még arra is megkérték a kedves kitöltőket, hogy válasszák ki kedvenc dobozrajzukat.


A Warren Spector stúdiója (Junction Point) által fejlesztett Epic Mickey tavaly novemberben jött ki Wii-re, közepes kritikákat kapott, de egészen jól fogyott (1,3 milliót adtak el csak az Egyesült Államokban).

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. energon
2011.09.01. 13:35
szuper! folytatódnak a körülmetélt patkány kalandjai ;D
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!