iPon Hírek

DivX-hitelesített digitális TV-k az LG-től

Dátum | 2007. 08. 31.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA


Elindította DivX-hitelesített Time Machine TV-sorozatát a DIVX és az LG, plazma és LCD modellekben egyaránt. LCD-ből három változat áll rendelkezésünkre, a 47LB5RE, a 42LB5RT és a 37LB4RT, míg plazmából "mindössze" kettő, az 50PB4RT és a 42PB4RT. Azonban mindegyiknek közös jellemzője a digitális tartalmakhoz nyújtott figyelemreméltóan jó kép- és hangminőség, amit ráadásul jóval kisebb sávszélességgel képesek produkálni, mint a hagyományos analóg készülékek. Szintén közös jellemző a felvétel és a Time Shift funkció érdekében beépített 80 GB-s merevlemez, valamint az USB 2.0 port egyrészt a felvett tartalmak eltárolásához, másrészt pedig az MP3, JPEG és DivX-lejátszás megvalósításához. Ezen felül lehetőséget adnak - természetesen - a párhuzamos megjelenítésre és rögzítésre is.


A magukban több, mint 90 millió DivX-hitelesített eszközt egyesítő, kiváló képminőséget és valamennyi DivX-videó tartalom teljes támogatását nyújtó Time Machine TV-sorozat valamennyi tagja már kapható Európában, Kínában és a Csendes-óceáni térségben.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.08.31. 10:33
Elindította DivX-hitelesített Time Machine TV-sorozatát a DIVX és az LG, plazma és LCD modellekben egyaránt. LCD-ből három változat áll rendelkezésünkre, a 47LB5RE, a 42LB5RT és a ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!