iPon Hírek

DLC ++

Dátum | 2009. 07. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

F.E.A.R. 2 (PC, PS3, Xbox 360)

A Monolith következő jelentősebb single-player adaléka a neves FPS széria második epizódjához várhatóan jövő hónapban érkezik. Az add-on, mely a Reborn nevet viseli egy Foxtrot 813-as speciális katona bőrébe bújtat majd minket. Általa egy újabb perspektívából élhetjük át ismét a F.E.A.R. első részének történéseit.

A producer Lucas Myers elmondása szerint a kiegészítő 4 pályát fog tartalmazni, ami körülbelül 2 óra alatt végigvihető lesz. Az új tartalomhoz természetesen járnak majd új trófeák és achievementek is. Az ár és a pontos dátum egyelőre nem ismert.


Overlord II (PC, PS3, Xbox 360)

A Codemasters tegnap végre feltette az Xbox Live-ra is a múlt csütörtökön a PS Networkön megjelent első Overlord II tartalom tapaszt, a Battle Rock Nemesis-t. A DLC ára 400 MS pont XBLA-n, illetve 5 dollár PSN-en.

Az aprócska add-on tartalmaz egy arénát (Battle Rock arena), amelyben egy Szatír, a Birodalom Bajnoka és egy Főnix várja alázatosan, hogy Ő Kegyetlensége, az Overlord (azaz Mi) odafáradjon és szakítson egy kicsit kibelezésükre a drága idejéből. Ha vesszük a fáradtságot és így teszünk, akkor kapunk pár erősebb varázslatot és pár új cuccot a minionjainknak (az Xbox 360-asok +100 gamerpontban is részesülnek).


Zeno Clash (PC)

Az ACE Team volt kedves és kiadott egy fejlesztő készletet egészen egyedi bunyós FPS játékához a Zeno Clash-hez. Ez annyit tesz, hogy mostantól bárki készíthet saját pályát vagy mod-ot, ha van hozzá kedve és türelme. Ehhez természetesen bőven adtak írásos segítséget is, mindenképpen érdemes körülnézni a Zeno Clash fórumokon, ha valaki komolyan gondolja a pályaalkotást.

A Zeno Clash megvásárolható a STEAM-en.


A játékok iPonos tesztjéhez katt a címükre.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. jadam92
2009.07.30. 20:31
VISSZA A HIRHEZ

KilllingFloor OutbreakCharacter DLC le maradt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!