iPon Hírek

DLC++: Dante's Inferno, AC2, ME2

Dátum | 2010. 01. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK
Dante's Inferno

Az EA biztosította az Xbox 360 tulajdonosokat, hogy az ő konzoljukra is kikerül a Dark Forest DLC, de hozzátették, hogy egyedül a PS3-as exkluzív pakkban, a Divine Edition-ben lesz a tartalom ingyenes.

A Dark Forest az alapjáték előzményeit dolgozza fel, végigköveti, ahogy hősünk itt-ott eltévelyedve átverekszi magát a címadó sötét erdőn. A Divine Edition kiadás a DLC-n kívül tartalmaz még egy digitális art bookot, a játék zenéjét és Dante Alighieri Isteni Színjátékát (az eredetit), amiből a játék merített (egy kicsit).

A Dante's Inferno február 5-én érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra.

Assassin's Creed 2

A sokat emlegetett első Assassin's Creed kiegészítő, a Battle of Forli holnaptól lesz letölthető az Xbox Live Marketplace-ről, mostanra az ára is lefixálódott, mindössze 320 Microsoft pont lesz (€3,72).

A Battle of Forli a történet részét képezi, jobban megismerhetjük benne a fő kampányban bemutatott Caterina Sforzát, de a lényeg persze az, hogy megvédjük a várost az Orsi család támadásától... A második pakk, a Bonfire of the Vanities hamarosan követi.


Mass Effect 2

Tessék szépen kapcsolódni a Cerberus Networkhöz, mert felkerült a beígért plusz kísérő karakter - Zaeed -, rendkívül akciós, 0 dolláros áron. Greg Zeschuk nemrégiben tisztázta, hogy minden tartalom, ami ide felkerül, az ingyenes lesz, a fizetős DLC-ket külön fogják terjeszteni.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!