iPon Hírek

DLC++: SOCOM, PES, ACII

Dátum | 2009. 12. 22.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

SOCOM: Confrontation

A Sony január 7-én készül kiadni a Cold Front DLC-t Európában, melynek ára egyelőre még nem megerősített. A letölthető tartalom már múlt héten megjelent az USA-ban, így kicsit húzhatjuk a szánkat, hogy mi csak jövőre jutunk hozzá.

A Cold Frontban egy új Kelet-európai régiót kapunk 5 új térképpel, fegyverekkel és trófeákkal. Ráadásként átalakul még a specializációs rendszer, és ami a legfontosabb, lesz HÓ... havazás... és overáll jegesmedvebundabugyival, hogy meg ne fázzunk (utóbbi persze nem látszik de mi már most odaképzeltük). További részletekért irány a hivatalos PlayStation blog.

                               


Pro Evolution Soccer

A Konami a legutóbbi patch mellé kiadott egy ingyenesen letölthető mini kiegészítőt is a PES2010-hez PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.


Az karácsonyi meglepiben van 3 új labda és 10 új cipő. A patch maradéka ha lehet még könnyebbé teszi a játék formációs beállításait, valamint behoz egy pár új ikont, hogy láthassuk az online játékosok státuszát. Ezen túl pedig minden beállításunk lementhető lesz, az eltárolt adatok pedig automatikusan betöltődnek, ami kicsit felpörgeti majd a játékot.

A PC-sek további extrája pedig az, hogy játszótárskeresésnél a játék figyelembe veszi majd, hogy milyen processzorunk van. PES tesztünkhöz katt ide.

Assassin's Creed II

Már korábban írtunk a Battle of Forli és Bonfire of the Vanities kiegészítőkről, melyek szintén jövőre várhatóak. A legfrissebb információ velük kapcsolatban, hogy eredetileg mindkét DLC a fő játék része lett volna.

"Úgy éreztem, hogy 'OK, most már túl sok mindent kell csinálni és befejezni..', így a csapat végül úgy határozott, hogy 'Rendben, akkor vegyük a játék egy darabját amit terveztük és rakjuk inkább egy DLC-be'. Így leveszünk a fejlesztőcsapat válláról egy kis terhet és a játékosok is kapnak valamit." - nyilatkozta Patrice Desilets.

"Úgy gondolom, hogy bőségesen adtunk nekik tartalmat, nem mondhatják, hogy tartozunk nekik és nem kaptak eleget a 60 dolcsijukért." - tette hozzá. A két "bónusz epizód" januárban és februárban érkezik 4, illetve 5 dolláros áron.

Desilets felvetette annak a lehetőségét is, hogy behoznak még egy plusz feature-t a játékba, amit korábban ki kellet hagyni, hogy időben be tudják fejezni. Assassin's Creed II tesztünkhöz katt ide.

                        

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. YuGabe
2009.12.22. 22:26
Kíváncsi vagyok, mi az a rejtélyes AC2 feature, amit kihagytak a játékból. És gondolom lesz GOTY (vagy Gold, vagy tudomisén) Edition belőle, ami a DLC-ket is tartalmazni fogja. És remélem mihamarabb fog jönni az AC3, mert már nem bírok várni. Ilyen sztorit rég hallott az ember.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!