iPon Hírek

Dlink DGL-4500: router játékosoknak

Dátum | 2007. 09. 25.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | HÁLÓZAT

A Dlink egy új routerrel próbálja meghódítani az extrém játékosokat, a termék DGL-4500-as típusjelzéssel rendelkezik és egyáltalán nem mondható hétköznapinak. A router egy OLED kijelzőt hordoz magán, amelynek segítségével a hardcore gamerek mindig pontosan látják a hálózat aktuális állapotát. A kijelzővel ellátott routerek igazi különlegességnek számítanak a piacon, hiszen ilyen termékekkel csak ritkán találkozhatnak a vásárlók. A Dlink készüléke 802.11n szabvánnyal rendelkezik, így képes kielégíteni a játékosok nagy sebesség iránti igényeit.


A vezeték nélküli router tartalmaz egy USB portot is, amelybe egy pendrive-ot csatlakoztatva különböző fájlokat oszthatunk mag a hálózatunkon belül. Természetesen a fejlesztések között találhatóak olyan technológiák is, amelyek a hálózat sebességét optimalizálják, hogy még zökkenő mentesebb legyen a játék. Ilyen optimalizációs eljárás a GemaFuel engine, de ezen kívül néhány biztonságtechnikával és hatótávolsággal kapcsolatos fejlesztést is tartalmaz a DLink új routere.A DGL-4500 még ugyan nem lett hivatalosan bejelentve, ám az egység már rendelkezik FCC minősítéssel, így valószínűleg rövid időn belül találkozhatunk vele a boltok polcain. Mivel a hivatalos bejelentés még nem történt meg, így sajnos a készülék várható árával kapcsolatban sincsenek információk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.09.25. 17:32
A Dlink egy új routerrel próbálja meghódítani az extrém játékosokat, a termék DGL-4500-as típusjelzéssel rendelkezik és egyáltalán nem mondható hétköznapinak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!