iPon Hírek

DmC - a sorozat legújabb részének előzetesei

Dátum | 2012. 04. 11.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A készülőben lévő egyszerűen csak DmC-nek nevezett játék sok mindenben eltér a Devil May Cry sorozat eddigi darabjaitól, pl. ez az első olyan rész, amit nem a Capcom fejleszt, hanem a Ninja Theory nevű londoni székhelyű csapat, akiknek nevét ezelőtt a Heavenly Sworddal és az Enslaveddel kapcsolatban hallhattuk. A második, és talán legnagyobb különbség a világ: a DmC-ben egy párhuzamos világban kalandozhatunk, az eredeti sorozat főhősének, Danténak ottani másával. Bizonyára így a legkönnyebb elkerülni a konfliktust, az új történet nem vész össze a régivel, és az alkotók sem gabalyodnak feloldhatatlan ellentmondásokba. Akadt viszont egy olyan konfliktus, amelyet a fejlesztők nem tudtak kikerülni: Alex Jones, a játék producere már több halálos fenyegetést is kapott amiért ilyen irányba vitte el a sorozatot (úgy látszik nem csak mi kaptunk sokkot az első teasertől anno).

Visszatérve a történethez: Dante a Limbo City nevű, elsőre csendesnek tűnő városban fog kalandozni, ahol nemcsak démonokkal és démoni biztonsági kamerákkal kell megküzdenie, hanem kénytelen felvenni a harcot a környezet ellen is, amikor a város önmagából kifordulva saját paródiájává válik. Reméljük a sorozat nem jut ugyanerre a sorsra, ez valószínűleg még az idén kiderül. Pontos megjelenési dátum még nincs, de az már bizonyos, hogy a játék PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra fog megjelenni.

A tavalyi E3-as előzetesben láthatjuk az olaszos hangulatú Limbo City-t, és azt is, milyen, amikor a város kreatívan begorombul és arculatot vált.

A legújabb előzetes kissé elborultra sikeredett, bár gyanítom, hogy közületek is sokan pont így ébrednek. ;) Tanúi lehetünk a világ leggyorsabb és legfurcsább reggeli felöltözésének (1.05-nél az egy egzotikus trópusi hal?) és egy vidámpark sorozatos nem rendeltetésszerű használatának is.

Kapcsolódó cikkünk: Bond inspirálta az új Dantét.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. tomchee
2012.04.11. 09:20
Eddig nagy DMC rajongó voltam de... ez a karakter valami borzalom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. DogTheDog
2012.04.11. 11:53
Nalam ez forditva van
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. sensorprim...
2012.04.11. 13:15
csak engem zavar hogy a boss-okon kivül ugyanazt az egyfajta ellenséget látni minden videóban?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. kullo1
2012.04.11. 17:37
Emós szar
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. HikariDais...
2012.04.11. 17:43
Egy DMC rajongó soha nem foglalkozott a grafikával vagy az ellent mondásba kerülő történettel, a DMC egy játék stílus ami csak és kizárólag Dante-ről szól abba a pillanatba amikor kicserélték Dante-t erre a "trendi" srácra ez már nem DMC többé csak egy epizódja annak amit majd legalább annyira el akarunk felejteni mint a Windows 95-öt. Amíg nem jön ki az ezt követő normális Dante verzió addig én úgy értékelem mintha hiátuson lenne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Marton90
2012.04.11. 18:48
Nálam már ott bukott az egész h nem a Capcom fejleszti ez olyan mint a pokol konyhája Gordon nélkül.Normális Dante helyett kaptunk egy anorexiával küzködő emós srácok aki kardal hadonászik plusz mellé még elég keményen be LSD-et és szanaszét flasheli a világot. Hogy ebből jó nem sül ki az tuti.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Braverocke...
2012.04.12. 13:22
Emós... rövid hajjal? Dante volt a tipikus emo, legalábbis kinézetre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikej95
2012.04.12. 17:10
Na ez az a játéksorozat volt, ami nem a sztoriért játszottak az emberek(bár jó volt, csak sok bakival).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Krend
2012.04.13. 21:52
Dante új fodrásza valami buzi sztájliszt ? Mi a.... na hagyjuk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!