iPon Hírek

Doctor Who: The Eternity Clock megjelenés

Dátum | 2012. 05. 15.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Május 23-án jelenik meg a Supermassive által fejlesztett Doctor Who: The Eternity Clock PlayStation 3-ra, a PS Vita verzió csak június 13-án érkezik. Még az idén lesz PC-s változat is, ennek pontos megjelenési dátuma viszont még nem ismert. A PS3-as és Vita verziók között megoszthatjuk majd az elmentett játékállásokat.

A játék a 11. Doktor kalandjait követi nyomon, akit River Song kísér el útján; mindkét szereplőnek a két eredeti színész, Matt Smith és Alex Kingston kölcsönözte a hangját. A vadonatúj történet megalkotásában a TV-sorozaton dolgozó BBC Wales csapata is közreműködött. A sztoriban sok ismerős szörnnyel találkozhatunk: megjelennek a Cyberemberek, a Silurianok, a Csend és persze az elmaradhatatlan Dalekok. A tervek szerint a játékot még két másik fogja követni, ezek megjelenését jövőre fogják bejelenteni.

"A Supermassive összességében intelligens és átgondolt módon használta fel a forrásanyagokat, látszik, hogy nagy lelkesedéssel dolgoztak rajta" - írta Martin Robinson, az Eurogamer munkatársa a játékról. "Egy kicsit alacsony költségvetésű, itt-ott ráférne az olajozás, de nagyszerű ötletek vannak benne, és látszik, hogy szívvel-lélekkel készült. Egy kicsit olyan, mint maga a TV-sorozat."

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. agyturbini...
2012.05.16. 04:57
Nagyon jo a sorozat, remelem a jatek is hasonloan jo lesz. Bar a 12. doktor (azt hiszem Amelia Pond+ a srac) az meg nezheto, de a 13. a nem kellet volna.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. cstommy
2012.05.16. 12:20
agyturbinikusz - úgye tudod hogy hülyeségeket beszélsz... most Matt Smith a Doktor ő a 11. a sorban. Amelia Pond az utitársa...
ajánlom a doctorwhohungary.hu -t hogy felfrissítsd a tudásod
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!