iPon Hírek

Double Fine Humble Bundle – lezárult a szavazás

Dátum | 2012. 11. 27.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Korábban már írtunk arról, hogy miről szól a Double Fine Amnesia Fortnight (Kéthetes Amnézia) nevű eseménye, most pedig örömmel közölhetjük, hogy a játékosok szavazatai alapján már el is dőlt, hogy melyik négy játékötlet lett az a  szerencsés kiválasztott a 23 közül, amelyből a prototípus elkészülhet, és melyet a Double Fine Humble Bundle csomagban vásárolhatunk meg.

A nyertesek a következő játékok lettek: a Hack n' Slash kaland RPG melyet menet közben hackekkel és modokkal átalakíthatunk, a Spacebase DF-9 űrszimulátor, amelyhez építő eszközöket is kapunk, hasonlókat, mint amilyeneket a The Simsben vagy a Dwarf Forestben is találhatunk, a The White Birch felfedező platformjáték, amely az ICO-hoz és a Journey-hez hasonló, és kinézete a Limbo félelmetes hangulatát idézi, és az Autonomous belső nézetes sandbox játék, amelyben a túlélés érdekében robotokat kell irányítani és megsemmisíteni.

A Double Fine csapatának munkáját online is nyomon követhetjük a projekt Humble Bundle oldalán található videók és közvetítések segítségével. Akik részt vettek a szavazásban, vagy előre megvásárolták a pakkot azok kb. két hét múlva már ki is próbálhatják az elkészült prototípusokat, és megkapják a korábbi Amnesia Fortnight ideje alatt készült alkotások közül a Costume Questet, a Happy Songot és a készülőben lévő Brazent.


 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. amitakarto...
2012.11.27. 12:10
Inkább Brütal Legend-et portolnák PC-re, azt biztosan vinnék, mint a cukrot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. lestyanrob...
2012.11.28. 13:59
amitakartok: részben azért veszünk barátnőmmel karácsonyra egy xboxot...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!