iPon Hírek

Double Fine Humble Bundle

Dátum | 2012. 11. 20.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Double Fine úgy döntött idén kicsit másképp szervezi minden évben megrendezésre kerülő Amnesia Fortnight nevű akcióját, melynek lényege, hogy a cég emberei kis csapatokra oszlanak és agyalni kezdenek, amelyből aztán ötletes új játékok születnek. Mindez persze csak kamu, hiszen az alábbi videóból megtudhatjuk, honnan is jönnek valójában az ötletek. Ne nézzetek a fénybe!


Az Amnesia Fortnight eredményeképp eddig olyan játékok születtek, mint a Costume Quest, a Stacking, a Middle Manager of Justice, és az Iron Brigade. Az idei változás lényege, hogy ezúttal minket, játékosokat is bevesznek a folyamatba, Tim Schafer eddig használt szupertitkos kiválasztási módszere helyett (melyet szintén láthatunk a  videóban), mi dönthetjük el, hogy a sok ötletből végül mi valósuljon meg. Ráadásul az egész folyamatot élőben nézhetjük a neten. Az elkészült játékok a Humble Bundle csomagban fognak megjelenni.

Ha szeretnénk résztvenni az alkotás folyamatában, nem kell mást tennünk, mint meglátogatni a Double Fine fórumait és beszállni a beszélgetésbe. Szavazni a Double Fine Humble Bundle oldalán lehet, szavazatunkkal egyben meg is vásároljuk a pakkot, a minimum fizethető összeg 1 dollár. Azt is mi dönthetjük el, hogy ebből mennyit kapjanak a fejlesztők és mennyit szeretnénk jótékony célokra felajánlani., ahogy ez már a Humble Bundle berkekben szokás. A pakk alapban tartalmazza a Happy Song és a Costume Quest prototípus játékokat, rajtuk kívül az a négy cím kerül még bele, amelyet a 23 bemutatott ötlet közül kiválasztunk. A szavazásra még öt napig van lehetőségünk. A megszavazott játékok két-három hét alatt fognak teljesen elkészülni, az egész folyamatot a 2 Player Productions filmre veszi, és livestreamként megnézhetjük.


 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!