iPon Hírek

Double Fine: Nem kell nekünk kiadó!

Dátum | 2012. 02. 09.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Tim Schafer a kalandjátékok történetének egyik legkiemelkedőbb alakja. Kapott már az ipartól bőséggel hideget és meleget is, de annyi biztos, hogy nagy tehetség, még akkor is, ha a játékai nem mindig érnek el akkora sikereket a pénztáraknál. Játékfejlesztő stúdiójával úgy döntöttek, hogy csinálnak egy kalandjátékot a kalandjátékosok támogatásával. Mindezt múlt éjszaka jelentették be és indították el a gyűjtést a Kickstarter weblapon. Mindehhez csináltak egy motivációs videót és feltettek minden részletet a Kickstarter honlapra.

A kalandjáték készülését figyelemmel kísérhetjük majd lépésről lépésre, az egészet le fogják filmezni. Miért írjuk ezt már úgy, mintha biztos lenne az indulás? Mert az! A rajongók 1 nap alatt összerakták a fejlesztéshez szükséges 300.000 dollárt és a filmezéshez kellő 100.000-et (Tim apánk rendesen meg is hatódott ezen). Örömmel jelentjük, hogy a Psychonauts és a Monkey Island fejlesztőinek új játékát Ti játékosok dirigáljátok. A visszajelzéseitek alapján fogják majd ha kell változtatni a fejlesztés irányát.

Amennyiben 15 dollárt vagy annál többet adtok a projekthez, fixen kaptok egy példányt a már elkészült játékból, mely majd a Steamen kerül forgalomba PC-re. A nagyobb összegeket adományozók némi extrára is számíthatnak. ;) További részletek a fentebbi linken.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Szerzetes
2012.02.10. 07:58
Durva! Remélem bejön nekik ez a model!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!