iPon Hírek

Drága, de jól felszerelt egybegép a Toshibától

Dátum | 2012. 05. 21.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Érkezik a Toshiba első dynabook REGZA sorozatú egybegépe, a PC D732/T9-es modell.


A Toshiba Full HD natív felbontás mellett működő, 23 hüvelykes képátlójú LCD kijelzővel ellátott egybegépe háromféle színben lesz elérhető: pirosban, feketében és fehérben vihetik majd haza leendő tulajdonosaik. A kijelző mögött természetesen hetes sorozatú lapkakészlettel felvértezett alaplap teljesít szolgálatot, benne pedig egy Ivy Bridge processzor kap helyet – alap esetben 2,3 GHz-es alap- és 3,3 GHz-es Turbo Boost órajelen ketyegő Core i7-3610QM központi egység jár, de lesznek egyéb opciók is.


Rendszermemóriából 8 GB-nyi DDR3-as modul lapul az alaplapban, az adatok tárolásáról pedig egy 2 TB-os merevlemez gondoskodik. Az optikai meghajtó szerepét egy BDXL támogatással is ellátott Blu-ray XL egység tölti be. A lehető legjobb hangzásról SRS Premium Sound 3D támogatással ellátott beépített hangszórók gondoskodnak.


Az új egybegép a felsoroltak mellett digitális TV tunerrel, Gigabites Ethernet vezérlővel, 802.11 b/g/n típusú WiFi adapterrel, USB 3.0-s portokkal, SD memóriakártya-olvasóval, beépített webkamerával és HDMI csatlakozóval is rendelkezik. A jelek szerint még billentyűzetet és egeret is rejt majd a csomag, ahogy az a komplett számítógép konfigurációknál lenni szokott.

A dynabook REGZA PC D732/T9 induló ára 2655 dollárnak megfelelő japán jen.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. AxoPy
2012.05.22. 01:25
jó ez, meg szép, a baj az, hogy a legdrágább iMac is "csak" 2.000 amerikai dollárba kerül, aminek 27-es kijelzője van, valamint igen durva grafikai teljesítménye, plusz ha minőségről van szó, akkor egyértelműen az apple-nél a pálma (mondom ezt mind
úgy, hogy nem vagyok applebu*i) szóval szerintem mindenki inkább azt fogja venni, minthogy kiadjon még 655 dollárt egy kisebb gépért, amit nem akkor név árul, mint az apple
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!