iPon Hírek

Dragon Age 2 Legacy DLC

Dátum | 2011. 07. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Dragon Age 2 Legacy letölthető tartalom július 26-án jelenik meg, árulta el az EA. Az ára 800 MS pont lesz Xbox 360 felhasználóknak, 800 BioWare pont PC és Mac játékosoknak, illetve 10 dollár a PlayStation 3-as tábornak.

A BioWare úgy írta le a tartalmat, mint egy jelentős sztori alapú DLC-t. "Egy rosszindulatú bűnöző kartel Hawke vérére pályázik, nektek magatoknak kell szembeszállnotok velük és megállítani a folyamatos támadásokat. "El kell hagynunk Kirkwallt és egy ősi Szürke Kamarás börtönbe kell utaznunk, hogy megtaláljuk a szervezet gyökereit és kiderítsük a brutális igazságot a Hawke vérvonalról.

"A küldetést a játék bármely pontján elindíthatjuk, a kaland során találkozhatunk majd újfajta sötétfattyakkal, új fegyvereket kovácsolhatunk és szembenézhetünk egy ősi rémséggel..." Az új fegyvereknél maradva említsük meg, hogy ezek kaszt specifikus fejleszthető darabok lesznek.
 

Dragon Age 2 tesztünkhöz katt ide.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. csab959
2011.07.11. 16:47
Ideje lesz már, remélem elég tartalmas lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. -Melkor-
2011.07.11. 17:05
Tartalmas?

Lehet, hogy az alapjáték 5 dungeonjét kiegészíti még kettővel, berak még 3 féle ellenfelet és kész. Dragon Age 2 egy szégyenfolt, pedig ezelőtt még nem kellett csalódnom a Bioware-ben. Remélem a 3ik részre megjön az eszük, és nem hagyják, hogy az EA siettesse a megjelenést (szvsz a 2 azért lett ilyen, mert az EA-nél a fejesek hamar ki akarták dobni).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. MaximumGam...
2011.07.11. 18:15
Márketing... a kis süveges barátok mit kinem találnak, csak pénz pénz kell nekik...
Hihetetlen...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. tkondor
2011.07.11. 19:08
ugyan már, szerintetek a Biowarenek semmi beleszólása sincs abba, hogy mikorra fejezik be a játékukat. Más EA játéknál nincs nyoma "siettetésnek".

Mondhattok akármit de a Crysis 2 sem az EA miatt lett olyan, amilyan, sőt szerintem még élvezhetőbb is lett, mint az első rész. A Darkspore is ügyes kis játék lett, igaz én még csak a bétával játszottam. A Dead Space 2 meg egyenesen fenomenális lett! Talán csak a Need For Speed szériát cseszték el, de azt rendesen, itt nem a Criterion féle Hot Pursuitra gondolok, mert az kivételesen remek lett. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy 2011ben nem adott ki az EA szart a kezei közül, kivéve persze a DA2-t. Sőt még a 2010es évben is sok jót adtak ki: Army of Two 2,Bad Company 2, Dante's Inferno, Mass Effect 2, NFS Hot Pursuit, talán csak a Create és a Medal of Honor minőségét lehet megkérdőjelezni....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. -Melkor-
2011.07.11. 19:47
tkondor: szerinted a Bioware direkt csinálta ilyenre a játékot, amikor már számtalanszor bizonyították, hogy rpg-ben ott vannak a szeren? Valószínűleg nem...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. tkondor
2011.07.11. 20:15
nem azt mondtam, hogy direkt, szerintem ők elégedettek voltak vele, mivelhogy nyilván az volt a céljuk, hogy "mass effectesítsék" a játékot, és az meg is lett, rengeteg mindent elhagytak, de szinte mindent átvettek a ME2-től. Hasonlítsd csak össze a kettőt, beszélő főkarakter, a csapatok ruházatába nem szólhatsz bele, leegyszerűsített rpg elemek, teltúrbózott harcrendszer, még a skill tree is nagyon egyszerű lett...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Kange
2011.07.11. 23:16
Éppen ezért gáz, hogy a korábbi hsz-edben az ME2-t is kiemelted, mint jó játékot....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. tkondor
2011.07.12. 10:11
szerinted nem jó a ME2? én nagyon szeretem, tény, hogy nem kellett volna ennyire leegyszerűsíteni, de ennek ellenére az egyik kedvencem. A története eddig a két résznek zseniálisan van csavargatva. Belőle szerintem csak az rpg elemek hiányoznak, de már így is kivittem minimum 8x.

A Mass Effectben szerintem szabad vegyíteni az akciót az rpg elemekkel, ezt jól csináljta a Bioware, de a Dragon Age 2-nél ezt nem kellett volna. Nem illik neki. Ha egy másik third person shootert csinálnának, akkor azt mondanám rendben van. De a Dragon Age alapjaiban is kemény rpg-nek lett kitalálva, így egy kicsit furcsa, hogy "akciósítani" akarták.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. dzjaulah
2011.07.15. 01:12
"A története eddig a két résznek zseniálisan van csavargatva" A második résznek van története? Én is szerettem a második rész, de története az nem volt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!