iPon Hírek

Dragon Age 2 - Mark of the Assassin

Dátum | 2011. 10. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Régóta várjuk a Felicia Day főszereplésével készülő Dragon Age mini-sorozatot, a Redemptiont. Jó hír, hogy a 6 részes webszéria első részével együtt megjött a legújabb DLC is, a Mark of the Assassin.

A megjelenések egybeesése természetesen nem véletlen, a letölthető tartalom csillaga ugyanis szintén Tallis, az elf bérgyilkosnő. A játék sztorija gazdagítja a sorozatét és fordítva. Minderről persze többet is megtudhattok ha végignézitek a bemutatkozó epizódot a YouTube-on, és megveszitek az új DLC-t, melynek ára 800 BioWare pont. (A hírbe mi csak a DLC kedvcsinálóját illesztettük be, a sorozatrészért kövessétek az előbbi linket.)
 


Folyamatos friss információkért Tallisról és Day kisasszonyról, ajánljuk figyelmetekbe a hölgy Twitterét és a BioWare Pulse műsorait.

Igyenes webszériához képest egészen jónak találtuk az anyagot, bár szerintünk megért volna még egy kicsit több befektetést. Felicia ruhája nagyon igényes lett, de a nehézpáncélok esetében már szemmel láthatóan meg kellett húzniuk a gatyamadzagot. Ettől függetlenül üdítő hús-vér emberekkel látni megelevenedni a BioWare fantáziavilágát.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Asagrim
2011.10.14. 06:43
A DLC nagyon jónak tűnik. A mini-sorozat ... háát ... őszintén szólva ha nem lett volna 2 Qunari, meg nem látszott volna az a tipikus templomos pajzs benne, hiába nézem volna végig, nem tudtam volna megmondani hogy ez micsoda. Summa summarum, láttam már minőségibb és történet hűbb amatőr munkát 8 ezer dollárból (1 órásat).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!