iPon Hírek

Dragon Age: Dawn of the Seeker

Dátum | 2012. 02. 01.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Dragon Age franchise jól szerepel, a játékok fogynak, könyvek jelennek meg, mini websorozatot forgattak Felicia Day főszereplésével, stb. A Biowarenél is úgy állnak a dolgokhoz, hogy ha valami eladható, akkor azt maximálisan ki kell használni, ezért 2012-ben megérkezik az eredetileg már 2011-re ígért Dragon Age: Dawn of the Seeker animációs film. A Bioware az anime készítő Funimation céggel közösen dolgozik rajta 2011 májusa óta. A film a kiadó definíciója alapján anime (hasonlóan a Dante’s Inferno, Dead Space filmekhez), bár felmerült bennünk a kérdés, ha egy amerikai cég kanadai játék alapján készíttet filmet, amely stílusában sem tűnik animének, akkor nevezhetjük-e annak? Mindenesetre, ha valaki szereti a Dragon Age Univerzumát, az hamarosan a világban játszódó animációs filmet is megnézheti.

Megjelenés idén tavasszal, a sárkány évében DVD-n és Blu-ray-en.

A készítők a film megjelenéséig folyamatosan adnak ki kedvcsináló videókat. A filmről még több információ érhető el itt.


Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Balucsek
2012.02.01. 18:54
Hát szerintem nyugodtan lehetett volna a játék motorjára bízni az animációt, vagy legalábbis ez a se nem rajz se nem animáció kategória nekem nem igazán jön be... Nah meg igazából jobban szerettem mikor én alakítom a "film" történetét (ha csak minimálisan is) ezért is tetszett a DAO...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kiskoller
2012.02.04. 13:12
a DAO jó játék volt, jó keret univerzummal, de a DA2 mindent elrontott...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim kisko...
2012.02.07. 12:08
Szerintem meg a DA2 története kiváló folytatása a DAO-ban megalapozottnak ... a játék persze már teljesen más téma.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!