iPon Hírek

Dragon Age flash játék készül

Dátum | 2009. 10. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Nagy örömünkre, már kis túlzással szinte minden nap van valami új hír a BioWare hamarosan megjelenő igazi, hagyományos RPG játékáról, a Dragon Age: Originsről. Hallhattunk már a 2 éven keresztüli DLC támogatásról, karaktergenerálóról, CGI és számtalan más trailerről, gyűjtői változatról, szinkronszínész gárdáról és így tovább.

Ezúttal egy új DA származékról szól a fáma, a Dragon Age Journeys-ről, mely egy böngészőkre készülő flash játék. Ennek fejlesztője természetesen nem az AAA kategóriás játékaival lefoglalt BioWare, hanem az EA 2D. Ethan Levy producer elmondása szerint a stúdiónak nagy tervei vannak a Joruneys-zel, mely egy single-player taktikai RPG. Kezdetnek három fejezetet fognak megjelentetni, amik közül az első címe 'The Deep Roads' lesz. Ebben bejárhatjuk majd a törpe várost, Orzammart és annak környező vidékeit.


A projekt már egy éve fut, az EA összegyűjtötte a legnagyobb flash programozó tehetségeket a játékhoz, ideértve a Monster's Den alkotóját is például. "Az EA 2D-nél a küldetésünk az, hogy megalkossuk a legnagyobb kasszasikereket böngészőkre. Ezek közül néhány eredeti játék lesz, de lesznek más EA franchise-okból származó darabok is, mint a Dragon Age Journeys." - nyilatkozta Levy.

Azért a lényeg persze a nagytesó indulása marad. Ne felejtsük: november 6-a PC, Xbox 360, november 20-a PS3.

DAO karaktergeneráló (human noble)

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!