iPon Hírek

Dragon Age: Inquisition - képek, kasztok

Dátum | 2014. 04. 26.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Rengeteg új kép került ki a Dragon Age: Inquisition hivatalos honlapjára a játékból, ezek közül pár a legújabb előzetesből származik, de akadnak mások is, melyek különböző helyszíneket, ellenfeleket és termesztésen sárkányokat mutatnak. A BioWare közzétett egy kis ízelítőt a kasztokról is. Úgy néz ki, hogy a játékban három alapkaszttal találkozhatunk, a felosztás cseppet sem meglepő módon: Mage, Warrior, Rogue. Mindhárom kaszt három specializációval rendelkezik, de ezek közül egyelőre még nem mutatták be mindet, csak mindegyikből egyet, de némelyik már így is érdekesnek ígérkezik.
Főkaszt: Warrior A harcost, aki a közelharc mestere keménnyé edzették a csaták, így nélkülözhetetlen tagja lehet csapatunknak. Az első sorokban küzd, és sok mindent kibír, képes magára irányítani az ellenfél figyelmét és sebezhetővé teszi az ellenséget a többi kaszt távolsági támadásaival szemben. Sok harcos a látványos, brutális támadóerőt részesíti előnyben, míg mások inkább két lábon járó, minden támadást kibíró erődök. Alkaszt: Champion A bajnokok a védelemre specializálódtak. Ha egy harcos a bajnoki hagyományokat követi, megállíthatatlanná válik. A bajnok páncélját, fegyverét és éberségét használja arra, hogy visszaverje a beérkező támadásokat, megvédje társait és a stratégiailag fontos pontokat a csatamezőn.
Főkaszt: Mage A különleges képességekkel rendelkező mágusok a Fade nyers energiáiból nyerik erejüket. Tűzeső, jégfalak, gyógyító varázslatok szerepelnek a mágusok arzenáljában, akik közül sokan arra is képesek, hogy legyengítsék ellenfeleiket és sebezhetővé tegyék őket a fizikai támadásokkal szemben. Alkaszt: Knight Enchanter A mágusok köreiben csak nagyon kevesek képesek arra, hogy energiáikat befelé összpontosítsák. A Knight Enchanterek védőmágiákkal veszik körül magukat és varázspengékkel indulnak a harcba. Ritka és inspiráló látvány egy ilyen varázsló a csatatéren (tuti mindenkinek lesz egy).
Főkaszt: Rogue Az íjjal, tőrökkel és mocskos trükkökkel felszerelt rugók a sebzés kiosztására specializálódtak: egyesével, szisztematikusan szedik le ellenfeleiket. Erejük abban rejlik, hogy lopakodási szakismereteik és gyorsaságuk segítségével előnyös pozíciókba kerülnek, legyen az lesipuskás magaslati pont, vagy a gyanútlan áldozat háta mögötti hely. A halálos és találékony rugók a stratégiai támadások során megfordíthatják az erőviszonyokat. Alkaszt: Artificer A feltaláló finom szerkezeteket készít: csapdákat, figyelemelterelő eszközöket; mérnöki csodáit halálos célok szolgálatába állítja. Ha egy látszólag üres csatamező másik felén egy feltalálót látsz, jobb, ha másik utat keresel. Ha pedig azt látod, hogy mosolyog, akkor jól teszed, ha a saját házad táján is körülnézel, hogy minden rendben van-e.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

12. pocla
2014.04.26. 17:34
Divison után legjobban várt idei játék. Nagyon szimpatikus hírek vannak róla csak
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. noPublicFG
2014.04.26. 18:21
Olyan fura olvasni, hogy "Fade ", mivel magyarul játszottam az Origins-t. A specializációk eleddig ugyanazok, mint korábban. Remélem lesznek különlegesek is.

szerk.:
Jól látom egy egy képen megjelenik Leilana és Morrigan?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Balucsek
2014.04.26. 19:04
noPublicFG: Morrigan-t én nem szúrtam ki a képeken Leliana meg nem meglepő (ha még nem játszottál a 2-vel remélem nem nagy spoiler) mert ha jól rémlik a 2 végén egy bejátszásban is megjelenik az inkvizítor csaj oldalán.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Shinjiii
2014.04.27. 09:36
Nekem nem túl megnyerő eddig a játék, ez is agyon van marketingelve. Gameplay-t kérünk, hogy tudjuk, mivel állunk szemben, f*szomat nem érdekli a "concept art" a kasztokról.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Shadowguar... Shinj...
2014.04.27. 19:19
Felülről a második sor, balról a második kép Az bizony Morrigan lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Avisto Shinj...
2014.04.27. 19:29
Volt már korábban gameplay belőle. Az alapján nem tűnt csúnyának de mondjuk túl izgalmasnak sem. Aztán remélem nem lesz igazam.

ps.: Ha jól látom Varric is visszatér (Biancával együtt (második sor közepe)) annak örülnék azért
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Shinjiii
2014.04.27. 21:56
Morrigan pl. nekem nem megnyerő, az első részben kapósabb volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Balucsek Shado...
2014.04.27. 22:34
Most, hogy, így mondod tényleg van némi hasonlóság, bár szerintem nem sok. Ha ez tényleg ő akkor az a félig meddig archdemon kölyke (már ha ezt az opciót választottuk) eléggé kikészíthette az idegeit és a szépségét
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Trevize198... Baluc...
2014.04.28. 08:22
Pedig az 100%, hogy Morrigan. És szerintem itt is dögös. Nézd meg a szemét. Az Origins legjobb trailerében is pont ugyanolyan neki mint itt.

Ez az eddigi legjobb Dragon Age 3 hír!

Itt is van a kép
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Trevize198...
2014.04.28. 08:30
Amúgy Varric fogyott a kihallgatás során. A 2-ben jóval komikusabb volt az alakja (és a szövegei alapján egyértelműen a legjobb karakter volt). Az én dream team-em Morrigan, Varric, Isabela/Alistair lenne az első két játék után.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kray
2014.04.28. 10:43
Morrigan kifejezetten csúnya lett szerintem.
Kíváncsi leszek nagyon a játékra, de van egy olyan érzésem, hogy rendes RPG-re a Witcher 3-ig várnunk kell.
Bár ott lesz még a Risen 3 is. A fizikát és grafikát leszámítva az első rész szerintem egész korrekt volt. A 2.-al nemsokat játszottam eddig, nekem a kalózok nem jöttek be.
A Dragon Age Origin az egyik kedvencem, a 2. rész nem jött be, szóval kíváncsi leszek erre, de engem nem győztek meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Trevize198...
2014.04.28. 14:46
Oké, ha senkinek nem kell Morrigan, majd én ágyba viszem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!