iPon Hírek

Dragon Age kiegészítő – az új karakter

Dátum | 2010. 02. 03.
Szerző | dragon83
Csoport | JÁTÉK

A Dragon Age elkészítésével a Bioware ismét bebizonyította, hogy a legjobb fejlesztők közé tartozik, ha szerepjátékokról van szó. Szerencsére a kanadai srácok nem ülnek tétlenül a babérjaikon, hiszen az apróbb DLC-k mellett már dolgoznak a játék teljes értékű kiegészítő lemezén is. Az Awakening című expanzióról még nem tudunk túl sokat, de annyi már kiderült az eddigi információkból, hogy egy-két sárkánnyal biztosan össze fogunk futni, amiket át kell majd küldenünk a másvilágra. Az internetre ma felkerült videóból azt is megtudtuk, hogy legalább egy új társunk is lesz a játékban. Ő lenne Anders, a renegát, kicsit lökött mágus, akit az egyház és a templomosok is szeretnének elfogni korábbi ballépései miatt. A március 16-i megjelenést követően kiderül, hogy sikerül-e majd egy kicsit megnevelnünk.
 


Anders, a mágus
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. dzjaulah
2010.02.03. 21:45
Teljesen aranyos karakter
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Azrael
2010.02.03. 22:00
Tudnak a BioWare-es srácok azt meg kell hagyni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. rini
2010.02.03. 23:00
Én nagyon szeretem ezt a játékot de nekem az a bajom ,hogy a karakterek meglehetősen hasonló képességeket birtokolnak. A varázslók szinte mind megtanulhatják az összes varázslatot a specifikus esetek kivételével. Hiányzik a nekromanta, idéző, illuziónista, csatamágus, stb. kiterjedtebb és eltérőbb specifikációi. Miért lehet megtanítani az összes varázsló karakterrel mondjuk a földrengés varázslatot? Az a négy varázslat sor a csatamágusokat illeti. Ez nem azt jelenti, hogy néhányat nem tanulhat meg más varázsló. Ezek helyett kaphattak volna más specifikus varázslatokat. Hiányoznak még a lándzsák, alabárdok, parittyák, rövid kardok, az egykezes csatacsákányok, láncos buzogányok,képesség adó varázsbotok és még lehetne sorolni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. dragon83
2010.02.03. 23:35
Rini, úgy nagyjából rátapintottál a lényegre. Én is ezeket szoktam kérdezni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. blademaste...
2010.02.04. 00:48
@rini:

ha ebbe a részbe belepakoltak volna minden földi jót a 2 be nem lenne semmi újdonság
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. rini
2010.02.04. 11:49
Lehet. De nagyon valószínű, hogy mire kijön a 2. addigra már elkezdik kiásni a síromat. Ebben a játékban hatalmas lehetőségek vannak. Nagyon sokáig ellehetne élni a bevételekből. Ettől függetlenül nagyon sok hibát is találok benne mert a BG 1-2 játékélmény szintjét nem éri el akár milyen jó is a történet. Például én a BG1 térkép rendszerét jobbnak találom. A BG2 specifikációi sokkal kidolgozottabbak. A történet szálat mindegyiknél kiválónak mondanám, valamint a harcrendszer szabályai nincsenek olyan jók mint a D&D szabályai. Ezeket figyelembe véve akkor is egy nagyon jó és szórakoztató játék, még ha nem is szeretik sokan ezt a stílust.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Stormrage
2010.02.04. 15:55
szerintem a harcrendszerrel nincs sok baj, nem csak a d&d lehet működőképes, vagy hasonló rendszerek... én is sokat játszottam, főleg BG2-vel, multiban vittük ki a haverokkal, szép és jó, viszont ha azt nézzük miért pont a térkép rendszere lenne jobb? Oblivion térképrendszere mégjobb, szabadon mehetsz ahova akarsz... ennél jobbat nem lehet... (szerintem, bár mindenkinek más az izlése és ezt tiszteletben is tartom)

minden pozitívummal és negatívummal együtt nekem a DAO bearanyozta az utóbbi időket. főleg ha esetleg DAO2 olyan lesz, hogy a főszereplő is beszél, és nem csak szöveg van.

(ha jóltudom szintén bioware-től a masseffect vagy masseffect2 az ilyen)

mindenesetre most viszem 3x -ra végig a dao-t, és még mindig nagyon élvezem....

Várom a kiegészítőt és talán a DAO2-t is ha lesz... (bár, ha nagyon őszinte akarok lenni, leginkább egy KoTOR3-t várnék, de ezt már lassan feladhatom)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!