iPon Hírek

Dragon Age: Már Facebook-on is

Dátum | 2010. 11. 04.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Talán emlékeztek még rá, hogy az EA a Dragon Age: Origins megjelenése előtt is rittyentett nekünk egy böngészős DA kalandot. Most sincs ez másként, csak ezúttal már összekötötték a Facebook-kal is.

A Dragon Age Legends honlapja már fut, itt minden szükséges információt megtalálhattok róla. Lesz bétateszt is, így amennyiben van BioWare/EA (hírlevéllel) és Facebook accountotok, akkor nincs más hátra, mint előre, katt a 'Sign Up Now!' gombra. Természetesen ezzel a játékkal is szerezhettek magatoknak pár extra tárgyat a DA2-be, mint anno a Dragon Age: Journeys-zel.


Fontos megjegyezünk, hogy a Legends nem véletlenül lesz Facebookos, együtt játszhattok barátaitokkal, közösen építgethetitek a királyságotokat, csinálhattok küldetéseket, osztozhattok a looton és így tovább. Annyiban hasonlítanak a Journeys-zel, hogy az is egy zónát vett kölcsön a nagy játékból (Deep Roads), a Legends helyszíne a Free Marches.

A karakterek testre szabhatók lesznek, szintlépés is lesz, így az új játék sokkal komolyabb lesz mint elődje, pedig már azzal is egész jól el lehetett lenni a várakozás hosszú perceiben.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!