iPon Hírek

Dragon's Dogma fejlesztői napló 1-2.

Dátum | 2012. 05. 03.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Hamarosan megjelenik a Dragon's Dogma, a Capcom egyik legambiciózusabb projektje. A fejlesztői napló első részéből megismerkedhetünk a monumentális akció RPG-n dolgozó lelkes fejlesztőkkel (a lelkesarc-verseny győztese Hideaki Itsuno rendező 1.04-nél), elképzeléseikkel és ötleteikkel, melyek alapján a játék végleges formát öltött.

A fejlesztői napló második részéből már a történetről is kiderül pár dolog, még ha az igen bizarr is. Hősünk a faluját akarta megvédeni a sárkány támadásától, de elbukott, és kitépték a szívét. A fickót kemény fából faraghatták, mert ez épp csak annyira zavarja, hogy felkerekedjen és elinduljon megkeresni. Ok, kicsit talán meg is változtatta ez az élmény, ő lett a feltámadott, felemelkedett, azaz a kiválasztott. A kiválasztottaknak általában követők is dukálnak, a Dragon's Dogmában sincs ez másképp, itt pawn-oknak hívják őket, és egyszerre többen is kísérhetik a főhőst. Az MI által irányított segítőiket fejlesztenünk is kell, és tanulhatunk is tőlük ill. stratégiai, taktikai tanácsokat is kaphatunk. Érdemes lesz figyelni rájuk, látszik, hogy a készítők ennek a résznek nagyon nagy figyelmet szenteltek.

A sárkányvadászat a korábban bejelentettektől eltérően az USA-ban május 22-én, Japánban május 24-én, Európában pedig május 25-én indul.

 

Kapcsolódó cikkeink.


 

 

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!