iPon Hírek

Dragon's Dogma: Nem Skyrim utánzat

Dátum | 2011. 11. 05.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Két nyílt világú sárkányokkal teli fantasy szerepjáték is a megjelenés küszöbén van. Az egyik a Bethesda által fejlesztett The Elder Scrolls 5: Skyrim, a másik pedig a Capcom Dragon's Dogmája. A két játéknak sok közös eleme van, de a Capcom kiemelt egy kulcsfontosságú eltérést közöttük.

A Dragon's Dogma kiadója szerint egy valami van, amiben a Skyrim nem kelhet velük versenyre, ez pedig az akció. "Nagyon érdekel a Skyrim," - hízelgett a producer Hiroyuki Kobayashi. "Az egész csapat így van ezzel. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mi sül ki belőle, ha kijön."

"Ha szabad egy kicsit dicsekednem a Dragon's Dogmával, akkor hadd mondjam el, hogy nagyon jó munkát végeztünk az akció elemekkel. A többi játék hasonlíthat más szempontból a miénkhez, de szerintem nem múlják felül akcióban." A Dragon's Dogma egyébként sokat örökölt a Capcom egy korábbi sorozatától ilyen fronton, ez pedig a Monster Hunter széria.
 


A lényeg az, hogy üthetitek, vághatjátok a szörnyeket, megmászhatjátok őket, távolról lőhettek, célba vehetitek a gyenge pontjaikat és parancsokat osztogathattok a csapatotoknak.

A Skyrim jövő pénteken jön, a Dragon's Dogma jövőre.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

7. Skorbut
2011.11.05. 17:23
Dragon's Dogma hol lesz first-person? Na itt bukták el.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. uw
2011.11.05. 17:55
Szerintem inkább hasonlít a dragon age-re mint a skyrim-re.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. csigabigaf
2011.11.05. 22:54
Télleg?

Pedig én komolyan mondom azt hittem a Skyrimröl mástoltak mindent, evégre miért ne másolnának egy még ki se madott játékrol.

Sőt megkockáztatnám ezt elöbb kezdték el fejleszteni, de biztos sokan voltak akik úgy gondolták hogy innen másolták az egészet.

Alapvetően egyedi ötlet ez a kardos, harcos sárkányos téma, a zseniális agyak bethesdánál biztosan éveken át filóztak rajta mégis miröl szóljon a játék és biztos csak isteni szikra által pattant ki a fejükböl az ötlet hogy legyél egy ember aki harcol...sárkányokkal! Hallatlan tudom, de mégis igaz!

Gyökerebb cikkeket pls.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kiskoller
2011.11.06. 11:43
csigabigaf +9000

Többet nem tudok hozzászólni a témához, az agyam kiégett a cikk olvasása közben.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. EHyde
2011.11.06. 12:14
Hát a trailert nézve ez inkább dragon age-re, vagy Divinity 2-re hasonlít mint skyrim-re, de nem számít. Mivel konzolexkluzív lesz(trailer alapján) így nem érdekel a játék. Attól még lehet jó
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Castiglion...
2011.11.06. 23:28
"A két játéknak sok közös elme van," (gondolom, 'eleme' akar lenni)

Sok közös eleme? Mégis mik? Vannak sárkányok mindkettőben? Fantasy mindkettő? Slusszpassz? Ejjjha.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. gyigyo
2011.11.07. 16:18
csak nem irigyek a pc-sek?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!