iPon Hírek

Dreadline – reszkess, ha jön a félelmetes kocka!

Dátum | 2012. 05. 15.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az Eerie Canal stúdiót Bryn Bennett alapította, aki az Irrational Gamesnél és a Harmonixnál is főprogramozóként tevékenykedett. Hogy teljes legyen a csapat, mindkét cégtől csatlakozott hozzá még pár művész, akikkel ezelőtt a Freedom Force-on és a Rockband sorozaton dolgoztak együtt. Ezek után kissé meglepő, hogy első játékuk teljesen más jellegű lesz; a Dreadline egy csapat szörnyről szól, akik az időben utazva tömegkatasztrófák helyszíneire látogatnak, hogy megöljék azokat az embereket, akik ott amúgy is meghalnának. Az előzetesből már látszik, hogy egy véresen komolytalan játékról van szó, nehéz mosolygás nélkül végignézni, ahogy a farkasember, a múmia, a szellem és a gonosz kocka (nekem máris ő a kedvencem) boldogan szedik apró darabokra a Titanic utasait.

A Stúdió alapítója egy interjúban elmondta, hogy kitűzött céljuk az, hogy olyan kreatív, ötletes játékokat alkossanak, amelyek létrehozását a nagy stúdiók túl kockázatosnak találnák. "Tíz éve dolgozom a játékipar magas költségvetésű darabjain, és szeretnék végre egy olyan játékot készíteni, amely annyira őrült, hogy a nagy stúdiók a közelébe se mernének menni."

A Dreadline felülnézetes akció RPG lesz és jövőre jelenik meg PC-re.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Squall85
2012.05.21. 10:44
O_O DAFUQ!? ÉÉéééérdekes koncepció, bár a flash-es múltam kapcsán a minimalisztik animáció már egy elfogadható mérce alatt van számomra. (legalább a fej foroghatott volna valami belső súlyponthoz közeli pont körül...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!