iPon Hírek

Dreamfall Chapters: The Longest Journey helyzetjelentés

Dátum | 2013. 10. 01.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Új képek láttak napvilágot a Dreamfall Chapters: The Longest Journey demójából, amelyeken az egyik játszható karakter, Kian Alvane, más néven az Apostol szerepel, aki Friar's Keep egyik cellájában vár éppen sorsára, majd egy régi ellenségével találkozik, aki ezúttal az ő oldalán áll, de van seprű, meg lens flare is, és már láthatunk egy inventory-kezdeményt is. A képeket a Red Thread Games Kicstarterre tette fel, ahol rendszeresen bemutatják a támogatóknak az újdonságokat. A fejlesztés szépen halad, most fejezték be a munkát az ún. vertical slice demón, amely egy 20-30 perc játékidőt tartalmazó speciális bemutató anyag, amely már tartalmazza a játék főbb részeit, és tesztelésre is alkalmas. A Red Thread ezt a demót a közönségnek videókban fogja bemutatni, fejlesztői kommentárok kíséretében, de erre sajnos még várnunk kell pár hónapot, és be kell érjük a készülőben lévő dolgokról készült képekkel. Az egyik korábbi videóban, amelyben a fejlesztők beszélnek munkájukról pár pillanatra azért már láthatjuk mozgás közben is a játékot, Kian Alvane is felbukkan egy koncepciórajzon és Friar's Keepre is vethetünk kívülről pár pillantást.
A fejlesztőknek nem volt ideje unatkozni az utóbbi hónapok során, a játékon való ügyködés mellett még egy nagy találkozót is szerveztek, amely Oslóban kerül megrendezésre november 23-án, és terveik szerint minden évben meg fogják tartani. Az első ilyen JourneyConra már négy nap alatt elkelt az összes jegy, ezért a jövő évi rendezvényt már nagyobbra fogják tervezni, hogy helyet tudjon adni minden érdeklődőnek. Aki lemaradt, de szeretne elmenni, annak érdemes figyelni a játék Facebook oldalát és a Twittert is, ahol még osztogathatnak jegyeket. Ragnar Tørnquist, a széria atyja elmondta, hogy már készülnek arra, hogy az új generációs konzolokra is kijöhessen a játék, amely kifejezetten jól fog mutatni a tévéképernyőn is, és a kanapéról is jól lehet majd irányítani. A lehetséges PS4-es és Xbox One-os kiadás mellett még a Wii U-s verzió lehetősége is felmerült. Kapcsolódó híreink
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. BadDevil
2013.10.01. 17:43
Aki még többre kíváncsi:

http://www.eurogamer.net/articles/2013-06-22-red-thread-demos-dreamfall-chapters-live-on-stage-at-rezzed-2013

Europolis demó, beszélgetés Ragnarékkal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. madcaptain
2013.10.02. 07:01
Hat jo lenne mar nextgen grafikaval nem csak idetlen FPS-eket latni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2013.10.02. 11:33
Igy a par itt latott kep alapjan,eddig jobban tetszik az elozo reszek latvanya.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. BadDevil
2013.10.03. 13:57
Ez még csak pre-pre alfa...alig néhány hét eredménye, amit javarészt négyen hoztak össze...alig egy hónapja vettek fel még két embert és kötve hiszem, hogy elég lenne ennyi, szóval az itt látottak még közel sem véglegesek. Nézd meg a videót, az abban lévő rész eléggé hasonlít az előző részre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!