iPon Hírek

Driveclub - vissza a tervezőasztalhoz

Dátum | 2014. 03. 11.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Eredetileg a PlayStation 4 rajtjára jelent volna meg a közösségi autóversenyzésre építő DriveClub, de a Sony elfogadta, hogy több időre van szüksége a fejlesztőknek. Akkor még azt hittük, pusztán egy-két hónapos várakozásról van szó, ami pont arra elég, hogy a végső polírozást elvégezze a Motorstorm-sorozatról ismert Evolution Studios, de úgy látszik, nem ez a helyzet. Eddig azt gondoltuk, hogy most már hamarosan megkapjuk a végleges megjelenési dátumot, ám úgy tűnik jóval tovább kell majd várnunk a játékra, mint arra korábban számítottunk. Scott Rhode, a Sony Worldwide Studios America fejese elmondta, egyszerűen nem szeretnek félkész játékot kiadni: "Néha a fejlesztés ugyan jól halad, és azt hisszük, hogy egy remek játékunk fog megszületni, de ahogy közeledünk a megjelenéshez, rájövünk hogy ezt még így nem szabadna kiadni, mert azzal csak kiábrándítanánk a rajongókat."
Rhode elmondta, a Sony belsős stúdióinál mindig is inkább lenyelték az extra költségeket, ha kellett: "Inkább visszaülünk a tervezőasztalhoz, és meggyőződünk róla, hogy a játék igenis nagyszerű, mielőtt kiadjuk. És ezzel a játékkal is ez történt most." Habár ez így csak félig-meddig válaszolja meg kérdéseinket, az bizonyosnak látszik, hogy még egy ideig nem jelenik meg a Driveclub. Ezt Rhode is megerősítette: a megjelenési dátumot nem fogják bejelenteni a közeli jövőben, de ettől függetlenül azért hamarosan hallunk majd a játék felől.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. DogTheDog
2014.03.11. 13:16
Oszinten,a trailerek alapjan csak egy kozossegi medias NFS-nek tunt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. 5hR3kY
2014.03.11. 14:30
Nem is lesz több, akármeddig ülnek a tervezőasztalnál.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Secondhand 5hR3k...
2014.03.11. 14:31
Te is részt veszel a fejlesztésében?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. 5hR3kY Secon...
2014.03.11. 15:58
Nem, de józan paraszt ésszel felfogható hogy a Sony nem olyan hülye hogy fejlesszen a Gran Turismo-nak egy konkurenciát.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. HUFEUR
2014.03.11. 18:10
A játék lehet jó lesz, de biztos nem egy világmegváltó alkotás, mondjuk szerintem egyetlen autósjáték sem lehet az. GT-nek meg sosem lett volna az ellenfele, hisz a Driveclub inkább árkád, mint szimulátor.

És akármilyen is lesz a játék, az mindenképp pozitívum, hogy inkább késnek, minthogy kiadjanak egy bugos vagy félig kész játékot és majd megjelenés után egy évvel legyenek kész a játszható verzióval (mint pl. BF4).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. xXdoki88Xx HUFEU...
2014.03.11. 19:43
Hát a bf4 még most sincs kész
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!