iPon Hírek

Drogközpont perelte be Courtney Love-ot

Dátum | 2007. 03. 13.
Szerző | Borisnyikova
Csoport | SZÓRAKOZTATÓ

Courtney Love rockénekesnőt beperelte egy kaliforniai drogrehabilitációs központ, mivel állítólag 81,000 dolláros kifizetetlen számlát hagyott maga után.

A Beau Monde központ ismételten felkérte a nőt, hogy egyenlítse ki számláját, amelyet 2005-ös ott tartózkodása óta nem tett meg. A 42 éves nőt erőszakos cselekedetek miatt ítélte a bíróság drogproblémák kezelésére szolgáló programban való részvételre. Ügyvédje szerint a jogi procedúra végére hamar pontot tehetnek mindkét fél megelégedettségére.


Az Orange County Legfelsőbb Bíróságán kezdeményezett ügyben azt állítják, hogy Love kisasszony, 10,000 dollár előleget fizetett be, amikor bekerült a Beau Mondeba, ám ezt követően már nem rendezte a díj többi részét. „Annak ellenére, hogy a felperes szóban is írásban többször is követelte tőle, hogy tegye meg ezt, még sem történt semmi." – állítja a bíróság.

Ms Love-ot, Kurt Cobain rocksztár özvegyét 180 napos drogkezelésre ítélték három általa elkövetett ügy kapcsán, többek között testi sértésért, és fájdalomcsillapítók illegális birtoklásáért. Kezelését egy bíró sikeresnek nevezte, majd csökkentette a kezelés kiszabott idejét.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. amazing
2007.03.13. 06:07
Courtney Love rockénekesnőt beperelte egy kaliforniai drogrehabilitációs központ, mivel állítólag 81,000 dolláros kifizetetlen számlát hagyott maga ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!