iPon Hírek

Dual SIM-es testvért kap az Optimus L3

Dátum | 2012. 06. 25.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

Az L-Style termékcsalád új tagja az Optimus L3 két SIM kártyás variánsa lesz. Ezzel a stílusos külsővel ellátott készülékek újabb vásárlói szegmenst hódítanak meg.

Az Optimus L3 Dual az E405-ös típusszámmal rendelkezik majd, de a telefonon is fel lesz tüntetve a Dual SIM felirat, így egyszerűen meg tudjuk majd különböztetni egy mezei E400-as L3-tól. A kisebbik dél-koreai gyártó masinája mind a két SIM-et egyszerre kezeli majd, de a HSDPA hálózati kapcsolatok kezelésére csak az egyik slot lesz képes.


Az eszköz sajnos egyéb változáson nem esett át. Továbbra is az Android 2.3 (Gingerbread) teljesít majd szolgálatot rajta, és feltehetően még elég sokat kell várnunk az Android 4.0 (ICS) frissítésre, de remélhetőleg megkapja majd, hiszen a lapkakészlet lehetőséget ad erre. A Qualcomm MSM7225A ugyan a legkisebb, amelyet már támogat az Ice Cream Sandwich is, de ez a 800 MHz-es Cortex-A5 maggal, és az Adreno 200-as grafikus processzorral már általában gördülékeny működést garantál. A kijelző is változatlan, így sajnos ismét elég nagy méretet öltenek a pixelek, mivel a 3,2 hüvelykre mindössze 320 x 240 (QVGA) képpont jutott. A HSDPA hálózati modem mellett természetesen lesz WLAN, GPS és Bluetooth 3.0 modul is.

Az LG Optimus L3 E405 már be is mutatkozott a szomszédos Ukrajnában, és hamarosan a hazai boltokban is felbukkanhat. Az ára jelenleg 150 euró környékén alakul. Mivel az alap modell 110 eurós áron vihető haza egyáltalán nem vészes a felár a második kártyahelyért cserébe.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!