iPon Hírek

Dungeon Defenders megjelenési dátum

Dátum | 2011. 08. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Unreal Engine 3-mal futó letölthető játék október 19-én fog kijönni, jelentette be a fejlesztő Trendy Entertainment. Eme dátum viszont csak a PC és XBLA változatra vonatkozik, a PSN-es verzió időpontja még kérdéses maradt.

"Már rég volt, amikor 2010 elején bejelentettük a játékot, így most nagyon boldogok vagyunk, hogy a rajongók kezébe adhatjuk, akik már több mint 1 éve várják és kérdezősködnek utána" - nyilatkozta a Trendy. "Szeretnénk megköszönni nektek a támogatást, és reméljük, hogy hamarosan találkozunk mindőtökkel online!"

A Dungeon Defenders cross-platform csaták lehetőségét tartogatja a PS3, PC, Android és iOS platformok között. Ezen túl várunk még egy PS Vita változatot is belőle, ami kapcsolatban lesz a PS3-assal. "A DD alapvetően egy PS3 játék NGP-re átültetve" - nyilatkozta korábban Tim Sweeney az Epic egyik alapítója. Az idei CES-en demonstrálták a játékot, egy arénába dobva a Tegra 2-es mobil eszközökre készült verziót a PS3-assal.
 


A Trendy YouTube csatornáján találtok további trailereket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. KILLERFox
2011.08.25. 19:45
ki az aki ilyen szarral játszik??
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Bucse
2011.08.25. 21:15
Hát figyi egy jó cigi után te is rázoomolnál (poén)
Vannak olyanok akik ezekre buknak. Meg hát gondólj a kicsikre is. Te mivel játszottál 9 éves? Én márióztam meg crash bandicoot-oztam (vagy, hogy kell írni).
És most majdnem felnőtt fejjel azok is olyanok mint ez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. noPublicFG
2011.08.25. 22:18
Dragonica 3D-ben
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. boozoo
2011.08.25. 22:45
Aki ettől nem kap epilepszia rohamot, az beteg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. eleminator
2011.08.26. 08:32
KILLERRFox és Bucse hozzászólásához!

Aki csak PC kocka, az ne szóljon bele olyasmibe amihez nem ért. rengeteg hasonló jó játék van android OS-sel szerelt okostelefonokra. Pl: a gameloft által fejlesztett Dungeon Hunter. Még egyenlőre nem olyan szép a játékok képe, mint egy PC-s verzióé, de azért eléggé megteszi. S ha jobban odafigyeltetek volna, akkor a videó nem PC-s vagy egyéb konzolos változatáról készült a játéknak, hanem a mobilos!!!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!