iPon Hírek

Dust 514 "belépődíj"

Dátum | 2011. 07. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Kell majd egy egyszeri "belépődíjat" fizetni, hogy játszhassatok a PlayStation 3 exkluzív MMO shooterrel, a Dust 514-gyel, erősítette meg a fejlesztő CCP. Ez nagyjából egy 10 és 20 dollár közötti összeg lesz, amit meg is kaptok játékbeli pénz formájában.

"A kezdéskor némi kreditet előre meg kell vennetek, szóval fizetni kell úgy 10-20 dollárt, amit meg is kaptok a játék valutájában. Ezt hívjuk belépődíjnak."

Ennek ellenére a CCP ragaszkodik az állításához, hogy a játékosok ingyen megkapják a Dust 514-et, mely közvetlenül kapcsolódik a PC-s EVE Online-hoz. "Idővel teljesen free-to-play-be fog átmenni a játék, ez csak arra kell, hogy kezeljük az indítást." Az, hogy pontosan mire is költhetitek majd a virtuális pénzeteket, még nem tisztázott. A terv, hogy kipakolják az ötleteket a próbaverzióba és majd megnézik hogyan reagálnak a játékosok.

A zárt béta az év vége felé lesz, nem sokkal a teljes PSN-es megjelenés előtt. A játék csak letölthető formában lesz elérhető 2012 tavaszán.

A Dust 514 közvetlenül kapcsolódik a 2003 óta futó MMO óriásba, az EVE Online-ba, a Sony pedig lehetővé tette a CCP-nek, hogy a saját rendszerüket használják ehhez. Az Xbox Live zárt rendszere az ok, amiért 360-ra nem jelenik meg a játék.

"Az egyik ok, amiért együttműködés van köztünk, hogy a Sony új utakat nyit meg nekünk, hogy megvalósítsuk mindezt."

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Mandris90
2011.07.14. 10:11
na kiváncsi vagyok az eve játékosokat mivel szopatják majd hogy ezt fenntudják ingyért tartani
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!