iPon Hírek

E hónapban jön a Watchmen Part 2

Dátum | 2009. 07. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Warner Bros. bejelentette a Watchmen: The End is Nigh Part 2 megjelenését, mely a PC-s táborhoz jut el elsőként, egészen pontosan július 29-én. A PlayStation 3-asoknak július 30-án kerül fel a PSN-re, míg az Xbox-osokhoz utolsóként, augusztus 26-án érkezik el az XBLA-n. Az előbbi két platform tulajdonosainak 14.99 dollárba kerül majd, míg a Boxosoknak 1200 MS pontba fog fájni, ami 14,40 eurót jelent.

Nem kell annyit várniuk viszont a Microsoft konzolt birtokló játékosoknak, ha megveszik boltban az új mindkét epizódot tartalmazó csomagot, amely minkét konzolhoz július 24-én érkezik Európába 20 fontos áron.

Ha még nem zavarodtatok bele az árakba és dátumokba, akkor eláruljuk azt is, hogy azok a PS3 tulajdonosok akik a filmet is magukénak szeretnék tudni, ugyanezen pakk kijövetelekor megvásárolhatják a speciális "Complete Experience" csomagot is, melyben még mozifilm is benne lesz.

A Watchmen: The End is Nigh Part 1 nevezetű akciójáték nem olyan régen jött ki (március 4.) a Deadline Games fejlesztésében, de igazából elég borzasztóra sikeredett. Talán aki NEM szereti a képregényt, el tud vele szöszölni co-op módban néhány órát. A második epizódban újra összeáll majd Rorschach és Nite Owl, hogy megoldják az eltűnt Violet Greene esetét...

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Blade0012
2009.07.09. 09:26
VISSZA A HIRHEZ

Szerintem a Part1 nem lett olyan borzasztó, nem mutat semmi extrát, csak egy rövidke üsd-vágd-nem apád
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!