iPon Hírek

E3 2014 - A fehér PS4 közelről, PlayStation TV részletek

Dátum | 2014. 06. 11.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ősszel jön Európába a PlayStation TV A Sony még az E3-as konferenciáján jelentette be, hogy nyugatra is érkezik a Japánban már tavaly megjelent PlayStation Vita TV, bár itt egyszerűen csak PlayStation TV lesz a neve. Az eszköz gyakorlatilag egy kijelző és gombok nélküli PS Vita, így tehát nagyjából minden játékos képes futtatni a Sony digitális piacteréről megvásárolva, amit a rendes PS Vita is - ráadásul a PS Now is elérhető lesz rajta, amivel streamelve tudjuk tolni a PS3-as címeket. Ezen kívül használható arra is, hogy a PS4 képét közvetítsük vele más tévékészülékekre.
A fekete színű kütyü 99 dollár / 99 euró ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető Európában és Észak-Amerikában ősszel. Amerikai barátaink kapnak egy nagyon jó bundle-t is: 139 dollárért a gép mellé beteszik nekik a DualShock 3 kontrollert, egy 8GB-os memóriakártyát és a The LEGO Movie Videogame-et. Sajnos ezt a csomagot Európa számára nem erősítette meg a Sony.
Ilyen lesz a fehér PS4 Szintén az E3-as sajtókonferencián említette meg a Sony, hogy a Destinyvel egybecsomagolva érkezik a fehér PS4. A szín hivatalos neve "gleccserfehér", amihez ugyanilyen színű DualShock 4 kontroller is jár. A Destiny mellett kapunk egy 30 napos előfizetést is a PS Plushoz. A játékkal együtt 439 euróba fog fájni a konzol, de Európa kap egy Destiny-mentes verziót is az alap 399 eurós áron. A megjelenés szintén ősszel esedékes, valószínűleg nem lövünk nagyon mellé, ha azt mondjuk, hogy a Destiny megjelenésével együtt. Ezek mellett a Sony váratlanul bemutatott egy városi álcaruhába öltöztetett DualShock 4-et is.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. mikej95
2014.06.11. 21:45
Én por szürke gépházért fizetnék plusz pénzt vagy olyanért ami simán nem porosodik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. KisDre
2014.06.12. 16:17
" 99 dollár / 99 euró " + "Amerikai barátaink kapnak egy nagyon jó bundle-t is: 139 dollárért"

eur ≠ usd ... -.-
S pont a Sony-tól akik még csak nem is amcsik, csak gratulálni tudok...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog KisDr...
2014.06.14. 11:04
Kereskedelemben egyenlo,ez van.Nem sokan ertekelik a nemet-francia Monopoly-t a kis nyomtatott papirjaikkal.
Annyit er az euro,amennyiert valtjak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Momiji
2014.06.17. 21:13
Én kimondottan örülök neki. :-) Olyan jó mikor szakítanak a "halál" színnel. És kijönnek a többi élettel teli színű modellek is. No meg másrészt mi mind örülünk a fehérnek. Az elektronikában a fehér a mi színünk. <3 +++ :-) Amúgy nekem volt már régebben fehér PS2-m meg Aqua Blue is. Most egy vörös PS3-m van persze nem az a szégyentelen kézzel nyitogatós たわごと t_wagoto Super Slim. Azt pedig nem cserélném el egy vörös Cabrio-ért sem. <3+++ Ami engem személy szerint sokkal-sokkal jobban idegesít az a Sony "megeszem a sz.-om szindrómás" gyártás költséghatékony Super Slim PS3 modellekben, a kézzel nyitható pontosabban visszacsukható lemez kiadó retesz. Már utólag elnézést a kifejezésért. Miért kellett ennyire gúnyt űzni a saját konzoljukból és félautomata lemeztálca nyitót beépíteni. Talán nem is lenne olyan rossz a PS3 Super Slim ha legalább már teljesen automatizált lenne az a optikai meghajtót nyitó-záró retesz. Mint mondjuk a 2013-as "Kristály dizájnú" Blu-Ray lejátszó készülékek félrenyíló automata lemeztálcája. Azt a +10-$-os gyártási költséget örömmel hozzácsaphatták volna az árcédulához ! Esetleg maradt volna a "lemezbekapós" változat a Super Slimben is.
Egyébként hű Sony párti vagyok de nem vakon !
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!