iPon Hírek

E3 2014 - Bloodborne, a Dark Souls készítőinek új játéka

Dátum | 2014. 06. 10.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Már lassan egy éve keringett egy félig-meddig megerősített pletyka, mely szerint a Demon's Souls és a Dark Souls rendezője, Hidetaki Miyazaki mester egy teljesen új, PS4-exkluzív játékon dolgozik, míg a Dark Souls 2-t gyakorlatilag a From Software "B"-csapata készítette. Úgy tűnik, hogy tényleg ez a helyzez: a Sony E3-as sajtókonferencián végre lehullott a lepel az utóbbi hetekben Project Beast néven emlegetett játékról. Ezt Miyazaki és a Demon's / Dark Souls-játékot készítő brigád hozza el nekünk, végleges neve pedig Bloodborne. Sajnos egy renderelt előzetesen kívül mást egyelőre nem láthattunk belőle. A grafika stílusa érdekesen ötvözi a gótikus és viktoriánus korszak elemeit. A játék helyszíne a Yharnam néven futó ősi város, melyet egy gyorsan terjedő, elátkozott fertőzés támad meg. Ennek nyomán mindenhol bőrtelen zombikutyák, hatalmas és félelmetes szörnyek és egyéb csúnyaságok lepték el az utcákat. A játékos feladata, hogy rájöjjön a fertőzéssel kapcsolatos titkokra, és persze túlélje a kalandokat a városban. A Bloodborne láthatóan a Dark Souls sötét hangulatát, kicsit reménytelen hangulatát viszi tovább, és ahhoz hasonlóan valamiféle újszerű többjátékos komponensre is számíthatunk - ha olyan ötletes megoldással tudnak előállni, mint a Souls-játékok esetében, akkor örülni fogunk.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Fratello
2014.06.10. 16:30
"A játék helyszíne a Yharnam néven futó ősi város, melyet egy gyorsan terjedő, elátkozott fertőzés támad meg. Ennek nyomán mindenhol bőrtelen zombikutyák, hatalmas és félelmetes szörnyek és egyéb csúnyaságok lepték el az utcákat."

Nemááá, téééényleg?

(Félreértés ne essék, hatalmas Dark Souls rajongó vagyok, de azért lassan már leszakadhatnának erről a sztorivonalról...)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Fratello
2014.06.11. 09:04
Haverom reakciója: "Az elátkozott fertőzés neve a copy-paste?"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nemlehet
2014.06.11. 23:32
Hát jah. Bár kiscicákkal nem lenne olyan félelmetes Várós, tetszik a miliő és hogy végre nem több száz éve elpusztult helyeken kell mozogni. Kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz Dark Souls más köntösben
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!