iPon Hírek

E3 2014 - Lara Croft and the Temple of Osiris bejelentés

Dátum | 2014. 06. 10.
Szerző | Mastigias
Csoport | JÁTÉK

Tegnap az Xbox sajtókonferencián bejelentették a Tomb Raider reboot második részét, a Rise of the Tomb Raidert, ám a Crystal Dynamics mással is készült a rajongóknak, méghozzá a 2010-es Lara Croft and the Guardian of Light folytatásával. Ez a játék több szempontból is szakított a sorozat addigi hagyományaival, például elmaradt a Tomb Raider a címből, valamint a külső nézetet felváltotta az izometrikus. A Guardian of Light ennek ellenére kellemes meglepetésnek bizonyult, a kétjátékos kooperatív rész pedig hamar sokak kedvencévé vált. A Lara Croft and the Temple of Osiris című következő részben már négyen is játszhatnak egyszerre, online és offline egyaránt. Lara legutóbbi társa, Totec, a 2000 éves maja harcos után egy Carter Bell nevű archeológus szegődik mellénk, a másik két játszható karakter pedig Hórusz és Ízisz, Ozirisz fia és felesége. Talán ebből már kitaláltátok, hogy a történet Egyiptomban játszódik majd, ahol Lara és Carter Ozirisz botja után kutatnak, miközben rátalálnak egy ősi templomra, ahol Széth, a káosz istene Hóruszt és Íziszt tartotta fogva. Miután Carter véletlenül beindít egy mechanizmust, a két isten kiszabadul, és szövetséget köt hőseinkkel, hogy együtt támasszák fel Oziriszt, és megakadályozzák Széth visszatérését. No de elég a szócséplésből, egy trailer többet mond minden szónál:
Célplatform a PC, a PS4 és az Xbox One. Hogy Xbox 360-ra és PS3-ra miért nem adják ki, az rejtély, hiszen a látvány nem indokolja a next-gen exkluzivitást. Megjelenés "hamarosan", addig is fel a kezekkel: ki várja rajtam kívül?
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. TBT1989
2014.06.10. 18:04
Jöhet!
A Microsoft konferencián a nagy új Tomb Raider játékot is bejelentették (Rise of the Tomb Raider)! Azt is piszkosul várom! Kell, mind a kettő most!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. firebird18...
2014.06.11. 11:11
én inkább az eredeti tomb raider második részét várom. ez a felülnézetes nintendós baromságokból már igy is sok kókányolás van
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Mastigias
2014.06.11. 12:36
Én a helyetekben kipróbálnám az első részt, nem tűnik nagy durrnak, de mégis hamar beszippantja az embert.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!