iPon Hírek

E3 2016 konferenciák - Az EA-tól a Microsofton át a Sony-ig

Dátum | 2016. 06. 14.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Ezerrel dübörög az E3, túl vagyunk a nulladik (sőt a mínusz egyedik) napon, úgyhogy lement minden nagy kiadó konferenciája. A sort az Electronic Arts nyitotta még vasárnap, a legfontosabb címei pedig a Titanfall 2, FIFA 17, Battlefield 1 voltak. Összességében nem ez volt a legjobb előadásuk, de azért láttunk rajta pár érdekes dolgot: Electronic Arts konferencia összefoglaló A Bethesda idén tartotta a második E3 előadását, ahol a Quake Champions mellett bejelentették az eléggé hányatott sorsú Prey (2)-t is. Remélhetőleg ezúttal nem lövik le a projektet félúton. Bethesda konferencia összefoglaló Ezután egy igazi nagyágyú, a Microsoft következett, akinél a legjobb hír talán az, hogy rengeteg konzol exkluzív címe érkezik ezután Windows 10-re is, tehát a PC-sek sem maradnak ki a jóból! Érdemes átfutni a bejelentéseiken: Microsoft konferencia összefoglaló Idén az AMD és a PC Gamer közösen tartott egy showt, csak a PC-nek szentelve. Az előadásmódot tekintve még van mit tanulniuk az biztos, de minden kezdet nehéz, és igazából örülünk, hogy a PC-sek is kaptak egy külön előadást, amin részt vehettek olyan játékok is, mint a Dawn of War 3: PC Gaming show konferencia összefoglaló A Ubisoft konferenciája talán nem volt annyira ütős, de azért az új South Park játék, vagy a VR-os Star Trek mellett nem lehet elmenni szó nélkül, és az új Ghost Recon sem tűnik rossznak: Ubisoft konferencia összefoglaló A sort a Sony zárta, aki talán a legjobb műsorral rendelkezett idén, legalábbis nagyon erősnek tűnik a felhozatala, és tudjuk, hogy még nem lőttek el minden puskaport, úgyhogy a Gamescomos és TGC-s előadásuk is érdekes lehet majd. Sony konferencia összefoglaló
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. FaL
2016.06.14. 22:17
Ájemdé és PC Gamer show már tavaly is volt, bár hogy minek, az már más kérdés...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. BReal FaL
2016.06.15. 15:36
Amire a többi show való: hogy bemutassa a PC-s játék felhozatalt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2016.06.15. 16:26
Mivel a mai (és jövőbeli) játékok 90%-a multiplatform cím, ezért a PC exkluzív dolgokkal nem lehet értelmes show-t összerakni, csak az lesz belőle, ami idén és tavaly is volt: egy unalmas és jellegtelen valami. Tehát ez az esemény és a tavalyi sem volt más, mint az AMD autofellatio-ja, megtűzdelve egy, max. kettő említésre méltó és jó néhány második, vagy harmadik soros játékkal.

Szerintem egy PC-s show akkor tudna igazán kiemelkedni, ha arra koncentrálnának, hogy az igazán nagy és népszerű címek, mivel tudnak többet és mennyivel néznek ki és futnak jobban PC-n, mint konzolon.

Mert miért is tart a Sony/MS/Nintendo saját sajtókonferenciát? Hogy meggyőzzön, hogy az ő dobozukat vedd meg. A PC-s game show-nak is erről kéne szólnia, hogy miért is érdemes PC-re költeni és azon játszani... ehelyett jönnek ilyen Overland-del, meg Day of Infamy-vel (ami kb. úgy néz ki mint egy HL2 mod), vagy a rail shooternek kinéző Serious Sam VR-ral.

Ha ez a PC-s játék felhozatal, akkor inkább ezzel csak ártanak a PC szegmensnek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!